Menukort aften

 

Aften menuer

Fynske krebs

Sommerspidskål, ærter, syltet citronskal, vigge ærteblomst, krebsereduktion og brunet smør.

 

Due

Spæde rødbeder, toast med Sirius blåskimmelost, kirsebær, rødbedeglace og duesauce.

 

Ostevogn 5 slags (tillæg til menuen 135 kr.)

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Fynske hindbær

Parfait af friskosten Loke, indkogt råmælkscreme, umodne mandler og bronze fennikel.  

 

3 retters menu: 595 kr.

3 glas vinmenu: 595 kr.

 

 

Smagens menu 

Blæksprutter

Krondild, kartofler (lange røde), fermenteret krondildmarinade, grillet citronsaft og olivenolie.

 

Ristet pighvar

Spæde artiskokker, osten gammel Knas, kantareller, trøffeltang, trøffel og artiskoksauce.  

 

Misoglaseret Iberico gris

Stikkelsbær, grillede krydderurter, glaseret glasskål, låg af brunede løg, grillede spæde krydderurter og sherrysauce.

 

Cru råmælksost  (Danmarks eneste)  

Knækbrød og syltede kirsebær.

 

Fynske hindbær

Parfait af friskosten Loke, indkogt råmælkscreme, umodne mandler og bronze fennikel.

 

5 retters menu: 795 kr.

5 glas vinmenu: 795 kr.

 

 

Signatur menu 

Sprød løgtærte.

Cherrytomater og parmesan.

 

Sprød krokette

Sprød krokette med røget makrel og mayonnaise rørt med røget chili.

 

Sommergrønt

Rygeostcreme, purløg, croutoner og skinke.  

 

Fjordrejebisque 

Blomkålscreme tilsmagt med brunet smør og ingefær.

 

Blæksprutter

Krondild, kartofler (lange røde), fermenteret krondildmarinade, grillet citronsaft og olivenolie.

 

Fynske krebs

Sommerspidskål, ærter, syltet citronskal, vigge ærteblomst, krebsereduktion og brunet smør.

 

Helstegt søtunge

Spæde artiskokker, osten gammel Knas, kantareller, trøffeltang, trøffel og artiskoksauce.

 

Fyldte tallerkensmækker blomster

Majs, ristet unghanelever, kråser, fermenteret agurkesauce og tallerkensmækkerolie.

 

Granskud

Sorbet og ymer.

 

Duebryst og lår

Spæde rødbeder, toast med Sirius blåskimmelost, kirsebær og rødbedeglace og duesauce.

 

Misoglaseret Iberico gris

Stikkelsbær, grillede krydderurter, glaseret glasskål, låg af brunede løg, grillede spæde krydderurter og sherrysauce.

 

Cru råmælksost  (Danmarks eneste)  

Syltede kirsebær, sprøde valnødder, salatstokke og kvædekompot.

 

Hybenrosesorbet

Komprimeret fersken, moreller og blomster fra haven.

 

Fynske hindbær

Parfait af friskosten Loke, indkogt råmælkscreme, umodne mandler og bronze fennikel.

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu (9 glas): 1195 kr.

Saftmenu (9 glas): 495 kr.

½ vinmenu (5 glas): 695 kr. 

Alt inklusive: 2395 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Livretter  

Friskpillede fjordrejer:  245 kr. 

Rørt mayonnaise, røget chili, grillet citron, dild og ristet toast.

 

Fynske krebs: 265 kr.

Krondild, citron, mayonnaise, røget chili, nye kartofler og toast. 

 

Søtunge: 385 kr.

Spæde artiskokker, osten gammel Knas, kantareller, trøffeltang, trøffel og artiskoksauce.

 

Fynsk lammeryg: 345 kr. 

Hvide asparges, bagte nye løg, ærter, små kantareller, nye kartofler og lammesauce. 

 

Côte de boeuf af Angus: 395 kr. 

Grillede krydderurter, bagte løg, tyttebær, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Ostevogn 5 slags:  195 kr.

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Ekstra specialiteter fra køkkenet   

præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.