A la carte aften

 

Friskpillede fjordrejer:  245 kr. 

Rørt mayonnaise, røget chili, grillet citron, dild og ristet toast.

 

Fynske hvide asparges:  265 kr. 

Norske kammuslinger, blomster, marvfedt, ramsløgolie og fermenteret sauce af asparges.

 

Ristet pighvarfilet:  385 kr. 

Citrusglaserede små gulerødder, ramsløg, bagte løg, nye kartofler og citrussauce.

 

Fynsk lammeryg: 345 kr. 

Hvide asparges, bagte nye løg, ærter, små kantareller, nye kartofler og lammesauce 

 

Côte de boeuf af Angus:  395 kr. 

Misoglaserede grønne asparges, ramsløg, bagte løg, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Ostevogn 5 slags:  195 kr.

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Ekstra specialiteter fra køkkenet   

præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.