Aften menuer

 

Aften menu 

Ristet søtungefilet

Spæde stokke af palmekål, hestebønner, ramsløgkapers, stuvede havesyreblade og grillet citrussauce. 

 

Krogmodnet kalveryg 

Nye danske grønne asparges, ramsløg, bagte løg, glaseret kalvebrissel, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Ostevogn 5 slags (tillæg til menuen 135 kr.)

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Karamelliseret æble

Æblesorbet, sprød butterdej, merian olie og æblesauce.

 

3 retters menu: 595 kr.

3 glas vinmenu: 595 kr.

 

 

Smagens menu 

Fynske fjordrejer

Nye danske kartofler, ristet brioche, perleløg, løg, spæde mælkebøtter, brunet smør og skilt marinade af fjordrejesauce.

 

Ristet søtungefilet

Spæde stokke af palmekål, hestebønner, ramsløgkapers, stuvede havesyreblade og grillet citrussauce.

 

Krogmodnet kalveryg 

Nye danske grønne asparges, spæde ramsløg, bagte nye løg,  glaseret kalvebrissel, rørt kartoffel og rødvinssauce.

 

Lun dansk komælksbrie 

Vintertrøfler og olivenolie.

 

Karamelliseret æble

Æblesorbet, sprød butterdej, merian olie og æblesauce.

 

5 retters menu: 795 kr.

5 glas vinmenu: 795 kr.

 

 

Signatur menu 

Snacks

Sprød løgtærte med cherrytomat og parmesan.

Sprød krokette af gris med spizy mayonnaise.  

 

Fyldt ravioli

Høost og løgbouillon.

 

Letrøget laks imperiale

Grillet agurk, grønne tomater og sennepskorn.

 

Tatar af banket dådyr og stenbiderrogn 

Peberrodsmarinade, rød skovsyre og sprødstegt rugbrød.

 

Fynske fjordrejer

Nye danske kartofler, ristet brioche, perleløg, løg, spæde mælkebøtter, brunet smør og skilt marinade af fjordrejesauce.

 

Ristet søtungefilet

Spæde stokke af palmekål, hestebønner, ramsløgkapers, stuvede havesyreblade og grillet citrussauce. 

 

Mandarin

Sorbet og iskold suppe af passionsfrugt.

 

Ristet kalvebrissel

Islandsk söl, brændenældecreme, croutoner og sherrysauce.  

 

Lammeryg

Danske grønne asparges, spæde ramsløg, bagte nye løg, lammetunge, grillet hjerte og lammesauce.  

 

Lun dansk komælksbrie

Italienske trøfler og olivenolie.  

 

Bagte rabarber

Fåremælk, sorbet og urter.

 

Karamelliseret æble

Æblesorbet, sprød butterdej, merian olie og æblesauce.  

 

Menu: 995 kr.

Vinmenu (9 glas): 995 kr.

Saftmenu (9 glas): 495 kr.

½ vinmenu (5 glas): 695 kr. 

Alt inklusive: 2195 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.