August menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Røget makrel i sprød krokette.

 

MENU

Fjordrejebisque    

Blomkålscreme og brunet smør.

 

Terrine af kammusling       

Grillede agurker, syltede grønne tomater, ærter, rygeostcreme, sennepskorn, croutoner, grillet citron og krydderurter fra den Fynske Landsby.

 

Granskud        

Sorbet og håndrørt ymer.

 

Kronhjort         

Spæde rødbeder, bagte løg, kantareller, fynske brombær, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Komprimeret fersken

Hybenrose, sorbet, moreller, morgenfrueblomster og kamillecreme.

 

Fynske hindbær

Parfait af friskosten Loke, indkogt råmælkscreme, umodne mandler og bronze fennikel.

 

Menu: 595 kr.  

4 glas vin til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker august menuen eller august menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.