Juli menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Røget makrel i sprød krokette.

 

MENU

Fjordrejebisque    

Blomkålscreme og brunet smør.

 

Terrine af norske kammuslinger     

Spæde fynske ærter, grillet agurk, sennepskorn, grillet citronsaft, olivenolie, croutoner og krydreurter fra den Fynske Landsby.

 

Granskud      

Sorbet og rørt ymer.

 

Côte de boeuf af Angus     

Spæde majroer, bagte løg, kantareller, fynske rysteribs, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Bagte rabarber

Fåremælk, sorbet og urter.

 

Jordbær 

Hyldeblomst, sorbet og nye danske jordbær.  

 

Menu: 595 kr.  

4 glas vine til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker juli menuen eller juli menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.