Marts menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprødstegt krokette.

 

MENU

Rørt tatar af laks   

Røget gedefriskost, peberrod, crumble og krydderurter.

 

Ristet torskeryg og stenbiderrogn   

Dampet porre, brunet smør, brøndkarse og pisket sauce.

 

Passionsfrugt  

Mandarin granité

 

Glaseret kalvemørbrad 

Skorzonerrødder i miso sauce, grillet forårsløg, ramsløg, kartoffelgarniture og pebersauce.

 

Lun dansk brie 

Trøffel og olivenolie. (Alternativt en lille dessert). 

 

Let saltet råmælksis 

Citrus sabayonne og kage crumble

 

Menu: 555 kr.  

4 glas vine til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

 

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker marts menuen eller marts menuen alt inklusive.

Marts menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.