Mors dags aften lørdag den 13. maj 2017

 

Mors dag menu

Fra kl. 18:00 – 21:00

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprødstegt krokette.

 

Torskebisque    

Cremet fennikelpuré tilsmagt med ingefær.

 

Letrøget laks imperial og stenbiderrogn   

Nye danske grønne asparges, sennepskorn, krydderurter og syrnet fløde.

 

Mandarin te      

Mandarin te som granité.

 

Krogmodnet kalveryg stegt med krydderier   

Hvide asparges i cremet sauce, grillet forårsløg, ramsløg, ramsløgkapers, kartoffelgarniture og pebersauce.

 

Bagte rabarber

Fåremælk, sorbet og urter.

 

Karamelliseret æble

Æblesorbet, sprød butterdej, merian olie og æblesauce.  

 

Menu: 595 kr.  

4 glas vine til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker Mors dag menuen eller Mors dag menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.