Revymenu 11. maj – 10. juni 2017

 

Odense sommerrevy gentager den store succes fra sidste år med Revy på Engen fra den 11. maj – 10. juni 2017.

Vi har sammensat en smagfuld menu, så aftenen kan starte på den helt rigtige måde.

 

MENU

Snack

 

Letrøget laks imperial

Hvide asparges, ærter og syltede agurker i ramsløgsolie, rygeost creme, krydderurter og sprødt rugbrød. 

 

Frisker

 

Ristet rødtunge 

Stuvet rød havesyre, hestebønner, krydderurter fra den fynske skov og beurre blanc.

eller 

Côte de boeuf af Angus stegt med krydderier 

Glaserede spæde grøntsager, bagte nye løg, tyttebær, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Oste 

Sprøde valnødder og knækbrød. 

eller 

Fynske rabarber

Råmælksparfait og crumble.

 

2 retter: 495 kr.

3 retter 595 kr.

4 retter 695 kr. 

 

Vinmenu

2 glas: 295 kr.

3 glas: 395 kr.

4 glas: 495 kr.