5. maj 2017. Smagen af sommer

 

Hver sæson har sine smage. Det gælder også sommeren, hvor køkkenhaven har sin storhedstid. Fra de fynske haver høster vi de bedste råvarer til denne smagfulde menu, som bliver smukt ledsaget af europæiske vine i topkvalitet.

Sommelier Allan Jørgensen fra Theis Vine har udvalgt nogle vidunderlige vine fra Europas absolutte elite inden for vinproduktion. Bourgogne er uundgåelig i den sammenhæng, idet Allan Jørgensen har en doktorgrad omhandlende netop denne vinregion.

Lad smagen af sommer i både mad og vin forføre dig, imens du lytter til Allan, der deler gavmildt ud af sin ekspertviden med stor passion.

 

Menu og vine afsløres senere.

 

Der kan sidde op til 8 gæster ved hvert bord.  

 

Tid: 5. maj 2017 kl. 18:00

Pris: 1.195 kr. pr. person (normalpris 1795 kr.) 

Booking: Foretages via online bestilling på hjemmesiden.