A la carte aften

 

Tatar af banket dådyr og stenbiderrogn  

Peberrodsmarinade, sprødstegt rugbrød og rød skovsyre.:  245 kr.

 

Norske kammuslinger    

Blodappelsin, pomelo, grapefrugt, grillet citronsaft, diverse nødder og brunet smør.:  245 kr.

 

Helstegt havtaske

Grillede forårsløg, spæde ramsløg, ramsløgkapers, røget spæk, tallerkensmækkere og pebersauce.:  265 kr. / 345 kr.    

 

Elg fra Sverige   

Knoldselleri bagt med citron og sojamarinade tilsmagt med ingefær.:  235 kr. 

 

Duebryst og lår  

Saltbagt rødbede, rødbedeglace, sprødstegt sortpølse med enebær, bagte løg, kartoffelgarniture og duesauce.:  345 kr.

 

Ostevogn  (tillæg til menuen 100 kr.)

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.:  135 kr.

 

Øko råmælk fra Verninge som parfait   

Yuzu sabayon og crumble.:  135 kr.

Desserterne tæller kun som 1 ret 

Sprød vaffel 

Myseostsorbet  og hindbærsorbet.:  135 kr.

 

 

3 retters menu: 595 kr. tilhørende vinmenu: 595 kr.

4 retters menu: 695 kr. tilhørende vinmenu: 695 kr.

(Alle retter kan bestilles enkeltvis) 

 

Kroens livretter

 

Østers: 195 kr.    

Gratineret østers med spinat og parmesansauce.

 

Stenbiderrogn: 245 kr. 

Jordskokkecreme, sprøde jordskokker, vesterhavsost, jordskokkecrudité og fuglegræs.    

 

Krogmodnet oksehøjreb fra Grambogaard: 395 kr.    

Bagt selleripuré, bagte løg, tyttebær, rørt kartoffel og rødvinssauce. 

 

Ekstra specialiteter fra køkkenet   

præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.