Forårsbrunch

 

Serveres fra den 25. februar 2017 i 6 weekender fra kl. 11:30 – 14:30 frem til den 2. april 2017.

 

Et glas mousserende vin eller hjemmelavet saft.  

 

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Pickles og citron.

 

Stenbiderrogn

Blinis og cremefraiche.

 

Ristet kyllingesalat  

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og sprødstegt bacon.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens ristede pølse

Hjemmelavet surkål.

 

Fyns bedste æggekage

Øko æg, agurk, sprødstegt bacon, purløg og bagte tomater.

 

Yoghurt 

Syltede kirsebær.

 

Serveret:  Tatar af okse eller stegt som petit pariserbøf 

Pickles og peberrod.

 

Serveret:  Petit dessert

Sorbet, crumble og vaniljecreme.

 

Forårsbrunch: 395 kr. inklusiv stempelkaffe samt et glas mousserende vin som velkomstdrink. 

 

Forårsbrunch menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra weekend til weekend . Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker forårsbrunch menuen. 

 

 

 

Cava: 89 kr. pr. glas

Æblesaft: 35 kr. pr. glas  

Diverse øl fra: 79 kr.

Hvidvin: 120 kr. pr. glas

Rødvin: 135 kr. pr. glas

Diverse snaps: 55 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.