Februar menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprødstegt rillette af gris.

 

MENU

Torskebisque 

Jordskokkepuré i skummende suppe.

 

Indbagt kammusling i egen skal 

Edamame bønner, lime, hjertemuslinger fra Limfjorden og cremet muslingesauce.

 

Æble    

Sorbet, ymer og rød skovsyre. 

 

Vildt (dådyr)

Bagte løg, knoldselleri, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Sirius (blåskimmelost) fra mejeriet Arla Unika

Solbær, syltede pærer og sprødt rugbrød. (Alternativt en lille dessert). 

 

Mandarin 

Syltede vinterfrugter, sorbet, appelsin og gratineret marengs. 

 

Menu: 555 kr.  

4 glas vine til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1195 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker februar menuen eller februar menuen alt inklusive.

Februar menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 555 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.