Signaturmenu aften

 

Snacks

Sprød løgtærte med cherrytomat og parmesan.

Sprød krokette af gris med spizy mayonnaise.  

Sprøde rodfrugter med drys af tørrede krydderurter. 

 

Skummende pighvarbisque (suppe)

Jordskokkecreme.

 

Tatar af banket dådyr og stenbiderrogn 

Peberrodsmarinade, sprødstegt rugbrød og rød skovsyre.

 

Østers   

Gratineret østers med spinat og parmesansauce.

 

Norske kammuslinger   

Blodappelsin, pomelo, grapefrugt, grillet citronsaft, diverse nødder og brunet smør.

 

Helstegt havtaske

Grillede forårsløg, spæde ramsløg, ramsløgkapers, røget spæk, tallerkensmækkere og pebersauce.

 

Mandarin

Sorbet og iskold suppe af passionsfrugt.

 

Elg fra Sverige  

Knoldselleri bagt med citron og sojamarinade tilsmagt med ingefær.

 

Duebryst og lår 

Saltbagt rødbede, rødbedeglace, sprødstegt sortpølse med enebær, bagte løg, kartoffelgarniture og duesauce.

 

Lun dansk komælksbrie

Italienske trøfler og olivenolie.  

 

Øko råmælk fra Verninge som parfait   

Yuzu sabayon og crumble.

 

Sprød vaffel 

Myseostsorbet og hindbærsorbet.

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu (9 glas): 1195 kr.

Saftmenu (9 glas): 495 kr.

½ vinmenu (5 glas): 695 kr. 

Alt inklusive: 2395 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Kaffe med petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.