Marts menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprødstegt torskerogn.

 

MENU

Rørt tatar af laks   

Røget gedefriskost, peberrod, crumble og krydderurter.

 

Ristet torskeryg og stenbiderrogn   

Dampet porre, brunet smør, brøndkarse og pisket sauce.

 

Æble    

Sorbet, ymer og rød skovsyre. 

 

Langtidsstegt forårslam (Tillæg Côte de boeuf af Angus): 65 kr.

Skorzonerrødder i cremet sauce, grillet forårsløg, ramsløg, ramsløgkapers, kartoffelgarniture og pebersauce.

 

Dansk brie 

Syltede kirsebær, sprøde valnødder og ristet rugbrød. (Alternativt en lille dessert). 

 

Mandarin  

Syltede vinterfrugter, sorbet, appelsin og gratineret marengs. 

 

Menu: 555 kr.  

4 glas vine til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker marts menuen eller marts menuen alt inklusive.

Marts menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.