Mors dag brunch lørdag den 13. maj 2017

 

Vi fejrer Mors dag lørdag den 13. maj 2017 med Mors dag brunch til frokost.

Fra kl. 11:30 – 14:00 

 

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Lune rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Pickles og citron.

 

Stenbiderrogn

Blinis og cremefraiche.

 

Ristet kyllingesalat  

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og sprødstegt bacon.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens ristede pølse

Hjemmelavet surkål.

 

Fyns bedste æggekage

Øko æg, agurk, sprødstegt bacon, purløg og bagte tomater.

 

Yoghurt 

Syltede kirsebær.

 

Serveret:  Tatar af okse eller stegt som petit pariserbøf 

Pickles og peberrod.

 

Serveret:  Petit dessert

Sorbet, crumble og vaniljecreme.

 

Brunch: 395 kr. inklusiv stempelkaffe samt et glas mousserende vin som velkomstdrink. 

Mors dag brunch skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker Mors dag brunch. 

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.