Påskebord

 

Påskebordet serveres frokost og aften fra fredag d. 7. april – 17. april 2017.

 

Sortebro kryddersild

Serveret i kokotter med dild og kapers.

 

Marinerede påskesild

Serveret i kokotter med karrysalat.

 

Lune rugmelsstegte sildefileter

Fyldt med dijonsennep og hakket dild.

 

Sprødstegt rødspættefilet 

Sortebros pickles og citron.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt rygeost og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ål    

Røræg og purløg.       

 

Stenbiderrogn

Blinis og cremefraiche. 

 

Grønne asparges og vagtelæg

Tatarsauce, persille, hakket æg og cornichoner.

 

Rørt tatar af okseinderlår

Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

 

Petit stegte krebinetter 

Mynte og drueagurker.

 

Lun leverpostej bagt med rodfrugter

Svampe, sprødstegt bacon og rødbeder.

 

Terrine af sprængt landsbygris  

Med grov sennep.

 

Ristet kyllingesalat 

Butterdejskurv, svampe, cornichoner og sprødstegt bacon.

 

Serveret:  Påskelam

Forårsløg, agurk, skorzonerrødder, rørt kartoffel og lammesky.

 

Serveret:  Påskedessert

Rabarber, sorbet, crumble og vaniljecreme.

 

Påskebord 495 kr. 

Lille påskebord (uden hovedret og dessert): 435 kr.

Børn under 12 år:  ½ pris.

 

DRIKKELSE

Påskedrink: 145 kr.

Vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.