Julemenuer

 

Menuerne er kun et eksempel – de endelige menuer kommer på hjemmesiden i oktober 2017.

 

Julemenu aften

Udbenet hornfisk  

Stenbiderrogn, ærter, hestebønner, nye kartofler, perleløg, krydderurter fra skoven og bakskuldsauce.

 

Medaljon af fynsk kanin

Vårmousseron, glaserede grønne asparges, vilde asparges, syltede grønne jordbær, andelever og cremet sauce.

 

Ostevogn 5 slags (tillæg til menuen 135 kr.)

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Fynske jordbær

Karamelliseret butterdej, krydderurtegelé, myseost creme, jordbærsorbet og skilt sauce .  

 

3 retters menu: 595 kr.

3 glas vinmenu: 595 kr.

 

Smagens julemenu 

Ristet pighvar

Spæde gulerødder, saltsyltede citroner, strandportulak, ramsløg og citrussauce.

 

Råstegt dansk hummer

Dehydrerede blommetomater, variation af fynske tomater, estragon, kørvel og tomat/æble bouillon.

 

Sommerbuk

Spæde majroer, bagte løg, karamelliseret løgkompot, tørrede blåbær, nye fynske kartofler og krydret vildtsauce.

 

Cru råmælksost  (Danmarks eneste)  

Knækbrød og syltede kirsebær.

 

Fynske jordbær

Karamelliseret butterdej, krydderurtegelé, myseost creme, jordbærsorbet og skilt sauce .  

 

5 retters menu: 795 kr.

5 glas vinmenu: 795 kr.

 

Julens signatur menu 

Snacks

Sprød løgtærte med cherrytomat og parmesan.

Sprød krokette af gris med spizy mayonnaise.

 

Fyldt ravioli

Høost og løgbouillon.

 

Fjordrejebisque 

Blomkålscreme tilsmagt med brunet smør og ingefær.

 

Udbenet hornfisk  

Stenbiderrogn, ærter, hestebønner, nye kartofler, perleløg, krydderurter fra skoven og bakskuldsauce.

 

Fynske hvide asparges

Norske kammuslinger, blomster, marvfedt, ramsløgolie og fermenteret sauce af asparges.

 

Råstegt dansk hummer

Dehydrerede blommetomater, variation af fynske tomater, estragon, kørvel og tomat/æble bouillon.

 

Ristet pighvar

Spæde gulerødder, saltsyltede citroner, strandportulak, ramsløg og citrussauce.

 

Granskud

Sorbet og ymer.

 

Medaljon af fynsk kanin

Vårmousseron, glaserede grønne asparges, vilde asparges, syltede grønne jordbær, andelever og cremet sauce.

 

Fynsk sommerbuk

Spæde majroer, bagte løg, karamelliseret løgkompot, blåbær og krydret vildtsauce.

 

Cru råmælksost  (Danmarks eneste)  

Syltede kirsebær, sprøde valnødder, salatstokke og kvædekompot.

 

Bagte rabarber

Fåremælk, sorbet og urter.

 

Fynske jordbær

Karamelliseret butterdej, krydderurtegelé, myseost creme, jordbærsorbet og skilt sauce .  

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu (9 glas): 1195 kr.

Saftmenu (9 glas): 495 kr.

½ vinmenu (5 glas): 695 kr. 

Alt inklusive: 2395 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.