Brunch buffet

 

Brunch buffet (min. 25 personer).

Serveres fra kl. 11:00 – 16:00. 

 

Røget laks imperial med rygeost og sprødt rugbrød.

Nybagt postej bagt med rodfrugter, ristede svampe og sprødstegt bacon.

Ristet kyllingesalat, sprødstegt bacon og purløg i kokotter.

Røget skinke, røget rullepølse og røget spegepølse.

Petit stegte pølser og langtidsbagte cherrytomater.

Fyns bedste æggekage med kartofler, bagte tomater, sprødstegt bacon og purløg.

Petit frikadeller med syltede rødder.

Sprøde petit løgtærter med syltet grøn peber.

3 slags danske unikke oste fra skærebræt.

Tykke pandekager med ahornsirup.

Drænet yoghurt, müsli og kvæde.

Rabarbertrifli.

Friskpresset æblesaft fra Nybrofrugt og isvand.

4 slags langtidshævet hjemmebagt brød.

Hjemmelavede bærmarmelader.

 

Sammensætningen brunch menuen aftales med køkkenet, som altid tager udgangspunkt i sæsonen.

Priser, prisoverslag eller en samlet pris. De bedes kontakte os i løbet af ugen imellem kl. 10:00 – 18:00 enten på mail: info@sortebro.dk eller på telefon 6613 2826. Spørg efter John Kofod eller restaurantchefen og fortæl os hvor mange gæster I skal være. Vi vil så fremsende vores bedste og skarpeste pris.

Vi glæder os til at fejre jeres dag på Sortebro Kro.