Bryllupsmenu

 

Bryllup fra 12 – 72 personer.  

 

Velkomstdrink 1 glas velkomstdrink og snacks

Appetizer: (varm eller kold efter årstid)

5 retters menu: (Forret, frisker, hovedret og 2 desserter). Hovedretten serveres 2 gange

Mineralvand med eller uden brus, filtreret og afkølet 

Udvalgte vine (hvidvin, rødvin og dessertvin)

Stempelkandekaffe/te med petitfour

Håndskænket cognac eller likør

Fri bar i 1½ time (øl og vand)

Natmad: Fynske tapas 

Blomsterdekorationer  

3 slags nybagt brød 

opdækning: Stof duge og stof servietter i farverne hvide

Fri adgang til den Fynske landsby i åbningstiden.

1395 kr.  

(Minimum 12 personer).  

 

Sammensætningen af bryllupsmenuen aftales med køkkenet, som altid tager udgangspunkt i sæsonen og hvad I har i tankerne, både med hensyn til menuen og ikke mindst vinene.

Priser, prisoverslag eller en samlet pris. De bedes kontakte os i løbet af ugen imellem kl. 10:00 – 18:00 enten på mail: info@sortebro.dk eller på telefon 6613 2826. Spørg efter John Kofod eller restaurantchefen og fortæl os hvor mange gæster I skal være. Vi vil så fremsende vores bedste og skarpeste pris. 

Vi glæder os til at fejre jeres store dag på Sortebro Kro.