Møder og kurser

 

Find fred og ro i inspirerende omgivelser midt i landet og med en forplejning ud over det sædvanlige.

 

Et møde eller et kursus på Sortebro Kro giver jer ro og tid til fordybelse i dagens program. Det foregår i fredelige og inspirerende rammer. Og med en forplejning i særklasse fra smagens køkken bliver der kræset op for jer, så I både kan yde og nyde.

 

Kroen ligger midt imellem landsdelene og ikke langt fra motorvejen. Alligevel er det som at træde ind i en helt anden verden – fjernt fra hverdagens mange gøremål og forstyrrelser.

 

Se vores forskellige mødepakker herunder, og kontakt os for en løsning tilpasset jeres behov.

Send en mail til info@sortebro.dk eller ring 66 13 28 26 (kl. 10-16) og spørg efter restaurantchefen eller John Kofod.

 

Alle mødepakker inkluderer:

 • Eget mødelokale (min. 10 personer og maks. 72 personer)
 • Projektor, lærred og flipover
 • Blok og kuglepen til alle deltagere
 • Mineralvand med og uden brus samt frisk frugt i lokalet
 • Serveret stempelkaffe samt grøn eller sort te
 • Smilende personale og fynsk idyl

 

Heldagsmøde, kl. 9-22

Brug en hel dag væk fra virkeligheden på kontoret med fuldt fokus på det, I er kommet for. Vi tager os godt af jer imens. Nyd fx en lækker frokost og en eksklusiv middag med vin, øl eller saft til. Og i de kortere pauser sørger vi for andre delikate forfriskninger og hjemmegjorte søde sager, der holder blodsukkeret på et produktivt niveau.

 

Arbejdsmøde, kl. 9-18

Flyt jeres møde ind i Sortebro Kros unikke univers med charmerende skæve mure og smagfuld forkælelse. Smagens køkken byder på to skønne retter til jeres frokost, og inden turen går hjemad, kan du nyde en Sortebrosandwich – eller tage den med på farten. I jeres pauser er der naturligvis hjemmebag til kaffen og teen, det manglede da bare.

 

Dagsmøde, kl. 9-17

Glem alt om dagligdagens gøremål og opgaver – for her er agendaen en anden. Og vi sørger for, at I har energi og fred til at samle jer om det fælles mål for dagen. Og når I fortjener en pause, står vi klar med det, I behøver. Til frokost venter jer en toretters smagsoplevelse, mens de andre åndehuller byder på noget godt, noget vådt og noget sødt.

 

Eksempel på heldagsforplejning:

 • Morgenmad/velkomst: Lun smørbagt croissant og fynsk æblemost
 • Formiddagspause: Lille, frisk anretning, mineralvand, kaffe/te
 • Frokost: 2 retter og et glas vin, en øl eller hjemmelavet saft
 • Eftermiddagspause: Kaffe/te med hjemmelavede søde sager
 • Middag: 3 retter og et glas vin, en øl eller hjemmelavet saft
 • Den sidste pause: Aftenkaffe/te med sødt tilbehør

 

Saml tankerne i Den Fynske Landsby

Stræk evt. jeres ben i en af pauserne på en gåtur i frilandsmuseet Den Fynske Landsby, som ligger lige uden for døren. Her kan I samle tankerne, mens I spadserer gennem en charmerende fynsk landsby fra H.C. Andersens tid.

 

Slut af med manér

Efter en hel dag med møde og faglig snak kan I runde af med en eksklusiv middag fra smagens køkken. Middagen kan bestå af alt fra 2-10 retter, og I kan få vin, øl eller hjemmelavet saft til. Aftenen kan starte med et glas champagne, og den kan slutte med kaffe og avec. Vi ringer gerne efter en vogn til jer.

 

Mulighederne er mange på Sortebro Kro. Også flere end vi kan nævne her. Fortæl os om jeres ønsker og behov. Så finder vi den perfekte løsning til jer. Send en mail til info@sortebro.dk eller ring 66 13 28 26 (kl. 10-16) og spørg efter restaurantchefen eller John Kofod.