Selskabsmenuer

 

Privat middag fra 15 – 140 personer i tidsrummet fra 11:30 – 17:00 eller 18:00 – 01:30.

Sammensætningen af selskabsmenuen aftales med køkkenet, som altid tager udgangspunkt i sæsonen.

Priser, prisoverslag eller en samlet pris. De bedes kontakte os i løbet af ugen imellem kl. 10:00 – 18:00 enten på mail: info@sortebro.dk eller på telefon 6613 2826. Spørg efter John Kofod eller restaurantchefen og fortæl os hvad det er I ønsker at fejre. Evt. jeres budget samt hvor mange gæster I skal være. Vi vil så fremsende vores bedste og skarpeste pris.

Vi glæder os til at fejre jeres dag på Sortebro Kro.    

 

Konfirmation

1 gl. velkomstdrink tilsmagt med likør, hertil serveres snacks.

5 retters menu: (Forret, frisker, hovedret og 2 desserter) sæsonbestemt.

Udvalgt vinmenu passende til hver ret (3 vine).

Kaffe/te serveret med petitfour.

Blomsterdekorationer

3 slags brød og isvand.

(min. 12 personer).

 

 

Selskabsmenu I

Appetizer: Sprød løgtærte.

Forret: Letrøget laks imperiale og stenbiderrogn.

Frisker: Rød skovsyresorbet og melon.

Hovedret: Medaljon af kalvemørbrad (serveres 2 gange).

Dessert: Blåbær og vanilje.

Dessert: Blåbær, arme riddere og blåbærsorbet.

Blomsterdekorationer

3 slags brød og isvand.

(min. 12 personer).  

 

 

Selskabsarrangement II

1 gl. velkomstdrink tilsmagt med likør, hertil serveres snacks.

5 retters menu: (Forret, frisker, hovedret og 2 desserter) sæsonbestemt.

1 fl. vin (½ fl.  hvidvin og ½ fl. rødvin).

1 gl. dessertvin.

Kaffe/te og petitfour.

Blomsterdekorationer

3 slags brød og isvand.

(min. ca. 12 personer).

 

 

Selskabsmenu III

1 gl. velkomstdrink (Crémant tilsmagt med likør), hertil serveres snacks.

6 retters menu: (2 forretter, frisker, hovedret og 2 desserter) sæsonbestemt.

1 fl. udvalgt vinmenu passende til hver ret (3 vine).

Kaffe/te og petitfour.

Cognac og likør.

Blød bar i 1 ½ time (øl og vand).

Natmad.

Blomsterdekorationer

3 slags brød.

Mineralvand afkølet og filteret.

(min. ca. 20 personer).