Marts menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

 

MENU

Hummerbisque 

Blomkålspuré.

 

Ristet torskeryg                    

Dampede porrer, grillede agurker, ramsløgskapers, sandløg, fuglegræs og citrussauce.

 

Sorbet

Kombucha te.

 

Côte de boeuf af Angus                 

Glaserede rødbeder, bagte løg, sprøde svampe, rørt kartoffel og rødvinssauce.

 

Langtidsbagte pærer

Sirup af ingefær og mandelmælkscreme.

 

Egetræsparfait

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble, korender i rom og fermenteret chokoladesauce.

 

Menu: 600 kr. 

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker marts menuen eller marts menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.