April menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

 

MENU

Pighvarbisque  

Blomkålspuré.

 

Letrøget laks imperial og stenbiderrogn                     

Knoldselleri, æble, pomelo, syltet citron, æblemarinade fuglegræs og citrussauce.

 

Frisker

Kombucha te.

 

Langtidsstegt lam                  

Glaserede skorzonerøder, ramsløgskud, syltede grillede agurker, nye løg, rørt kartoffel og lammesky.

 

Langtidsbagte pærer

Sirup af ingefær og mandelmælkscreme.

 

Egetræsparfait

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble, korender i rom og fermenteret chokoladesauce.

 

Menu: 600 kr. 

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker april menuen eller april menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.