20 års Jubilæumsmenu

 

20 års jubilæum 

Den 13. marts 1999 åbnede vi dørene til Sortebro Kro for første gang.

Det skal fejres. Derfor har vi sammensat en smagfuld menu bestående af de allerbedste råvarer, som er i sæson lige nu og en pragtfuld vinmenu.

Menuen kan forudbestilles fra den 18. marts 2019.

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

Stenbiderrogn med rørt mascarpone og toast.

Røget fasanbryst på enebærgren.

 

MENU

Letrøget laks imperiale og stenbiderrogn          

Langtidsbagte knoldselleri, æbler, sennepskorn, krydderurter og marinade.

 

Hummerbisque 

Blomkålspuré.

 

Helstegt havtaskefilet 

Røget beure blanc, rosenkålsblade, fedtegrever, krydderurter fra landsbyen og skalotteløg. 

 

Fyldte morkler 

Dansk hummer, sauce på af osten Gammel Knas, gratineret sauce, sherryglace og trøfler.  

 

Frisker

Jernurt Kombucha te.

 

Kronhjortefilet stegt i røget brystflæsk                

Spæde rødbeder, bagte løg, tørrede bær, sprøde vilde svampe og rødvinssauce.

 

Egetræsparfait

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble, korender i rom og fermenteret chokoladesauce.

 

Menu: 1000 kr. 

6 glas vinmenu: 1000 kr. 

Alt inklusive: 1999 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker jubilæumsmenuen eller jubilæumsmenuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige