A la carte aften

Letrøget laks imperiale og stenbiderrogn: 250 kr.

Æble/sellerisalat, syltede peberkorn, peberrodscreme, sprødt rugbrød og krydderurter.

 

Fjordrejer 80 gr. : Dagspris 

Klassisk serveret , rørt mayonnaise, grillet citron, nye fynske kartofler, røget chili og dild 

 

Gratinerede østers 3 stk. XL: 150 kr.

Spinat og parmesansauce.

 

Ristet slethvarfilet: 400 kr.  

Ristede morkler, bagte løg, sommertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, fermenteret svampeglace og kartoffelgarniture.

 

Côte de boeuf af Angus (min. 350 gr.): 500 kr.

Grønne asparges, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Oste 5 slags:  150 kr. (kan bruges som deleret) 

Diverse oste serveret med god garniture.

 

Lune pandekager: 160 kr. 

Rørt vaniljeparfait, pæresirup og mandelcrumble.

 

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

 

Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.