A la carte aften

Letrøget laks imperiale: 250 kr.

Hvide asparges, ærter, syltet citronskal, sprødt rugbrød og krydderurter.

Fynske signalkrebs: 250 kr. (kan bruges som deleret) 

Klassisk serveret, rørt mayonnaise, grillet citron, nye fynske kartofler, røget chili og dild.

Økologisk røget laks fra Færøerne: 250 kr.

Nye danske kartofler rørt med cremefraiche, toast, dild og grillet citron.

Ristet pighvar filet: 350 kr.  

Ristede morkler, bagte løg, sommertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, fermenteret svampeglace og kartoffelgarniture.

Côte de boeuf af Angus:  350 kr.

Grønne asparges, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

Oste 5 slags:  150 kr. (kan bruges som deleret) 

Diverse oste serveret med god garniture.

Fynske jordbær: 150 kr. 

Rørt vaniljeparfait, blomster og marinade.

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr.

Vine i hele flasker fra:  395 kr.

Diverse øl fra:  79 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr.

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.