A la carte aften

 

Letrøget laks imperiale: 250 kr.

Radiser, agurk, ærter, rygeostcreme,  syltet citronskal, sprødt rugbrød og krydderurter.

 

Fynske signalkrebs: 350 kr. (kan bruges som deleret) 

Klassisk serveret, rørt mayonnaise, grillet citron, fynske kartofler, røget chili og dild.

 

Gratinerede store østers: 250 kr.

4 stk. store gratinerede østers med spinat og parmesansauce.

 

Ristet pighvarfilet: 500 kr.  

Ristede morkler, bagte løg, sommertrøffel, sauce på osten Gammel Knas, fermenteret svampeglace og kartoffelgarniture.

 

Côte de boeuf af Angus:  500 kr.

Spæde rødbeder, nye løg, bøgehatte, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Oste 5 slags:  150 kr. 

Diverse oste serveret med god garniture.

 

Fynske hindbær: 150 kr. 

Rørt vaniljeparfait og hindbærcoulis.

 

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

 

Mange af retterne fra menuerne kan bestilles som à la carte retter.  

 

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr.

Vine i hele flasker fra:  395 kr.

Diverse øl fra:  79 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.