Menukort aften

 

Aften menuer

 

Ristet torskeryg

Råmarinerede østers, røget beurre blanc, rosenkålsblade og sprødt palmekål.

 

Ymer

Sorbet og citrontimiangranité.

 

Gråand (vildt) bryst og lår  

Spæde rødbeder, confiterede perleløg, brombær, dødstrompetsvampe, kartoffel garniture og andesauce.

 

Ostevogn 5 slags (tillæg til menuen 135 kr.)

Kvæde, sprøde valnødder og pottebrød.

 

eller 

 

Fynske pærer bagt i tusind lag 

Valnøddeparfait, karamelliserede kastanjer, skvalderkål og lun grøn te sabayon.

 

3 retters menu: 595 kr.

3 glas vinmenu: 595 kr.

3 retters menu alt inklusiv: 1465 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Smagens  menu 

 

Svensk löjrom

Sprøde skaller, jordskokker, hasselnødder, cremefraiche, pomelo, havgus, fuglegræs og nøddemarinade.

 

Enebærgrillet jomfruhummer  

Ristet æble, skilt jomfruhummermarinade og kvædesauce.

 

Farseret morkel

Andelevertoast, fermenterede svampe og mjødsauce.

 

Fynsk kronhjort

Brombær, spæde rødbeder, bagte løg, ristede svampe, kartoffelgarniture og vildt sauce.

 

Ostevogn 5 slags (tillæg til menuen 135 kr.)

Kvæde, sprøde valnødder og pottebrød.

 

eller

 

Fynske pærer bagt i tusind lag 

Valnøddeparfait, karamelliserede kastanjer, skvalderkål og lun grøn te sabayon.

 

5 retters menu: 795 kr.

5 glas vinmenu: 795 kr.

Smagens menu alt inklusiv: 1865 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Signaturmenu

Tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

Kroens egen lufttørrede skinke.

 

Creme af butternut (græskar)

Økologisk fløde, purløg og græskarkerneolie.

 

Svensk löjrom

Sprøde skaller, jordskokker, hasselnødder, cremefraiche, pomelo, havgus, fuglegræs og nøddemarinade.

 

Enebærgrillet jomfruhummer  

Ristet æble, skilt jomfruhummermarinade og kvædesauce.

 

Ristet torskeryg

Råmarinerede østers, røget beurre blanc, rosenkålsblade og sprødt palmekål.

 

Ymer

Sorbet og citrontimiangranité.

 

Wagyu A5 og kaviar

Langtidsbagt pigeon æble og sojamarinade.

 

Farseret morkel

Andelevertoast, fermenterede svampe og mjødsauce.

 

Gråand (vildt) bryst og lår   

Brombær, spæde rødbeder, sorte dødstrompetsvampe og brombærsauce.

 

Granbark (svensk hvidskimmelost)    

Karamelliseret løgmarmelade og pottebrød.

 

Fynske æbler    

Makron, vaniljekefir, brun farin og æblesorbet.

 

Fynske pærer bagt i tusind lag 

Valnøddeparfait, karamelliserede kastanjer, skvalderkål og lun grøn te sabayon.

 

Menu:  995 kr.

Vinmenu  (9 glas):  995 kr.

Saftmenu  (9 glas):  495 kr.

½ vinmenu  (5 glas):  595 kr. 

Alt inklusive:  2265 kr.  (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Livretter  

 

Kroens egen lufttørrede skinke (100 gr.):  195 kr.  

Mayonnaise med grov sennep, knækbrød og cornichoner.

 

Gratinerede østers:  195 kr. 

Spinat, ostecreme og parmesan.

 

Fynske krebs:  265 kr.

Krondild, citron, mayonnaise, røget chili, nye kartofler og toast. 

 

Wagyu A 4/5 (30 gr.):  195 kr.

Langtidsbagt pigeon æble og sojamarinade.

 

Havtaske:  365 kr.

Spæde porrer, sandløg, ramsløg, tørret lardo med citrussauce, masser af vilde urter og kartoffelgarniture.

 

Côte de boeuf af Angus:  395 kr. 

Grillede krydderurter, bagte løg, tyttebær, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Ostevogn 5 slags:  195 kr.

Diverse oste fra bræt serveret med god garniture.

 

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.