August menu

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

Bisque (cremet suppe)   

Fennikelpuré.

Helstegt havtaskefilet                        

Artiskokbund, kantareller, trøffel, vild brøndkarse og cremet artiskoksauce.

Frisker

Kombucha te.

Oksemørbrad fra dansk tyr                     

Glaserede fynske majroer, bagte løg, bønner vendt med lime, rysteribs, nye fynske kartofler og rødvinssauce.

Hindbær

Kefirsorbet, tørrede rabarber, skovsyre, syrenjuice og skovmærkeolie.

Hindbær  

Hvid chokoladeterrine, rugbrødscrumble med lime, løvstikkecreme og rabarbersorbet.

Menu: 600 kr. 

4 glas vinmenu: 600 kr.

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker august menuen eller august menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale