August menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Spæde gulerødder og radiser fra haven med rørt lokeost og olivenolie.

 

MENU

Pighvarbisque   

Blomkålspuré.

 

Ristet multefilet                

Spæde gulerødder, syltet citron, syltede nye artiskokker, bronzefennikel og skummende citronsauce. 

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Iberico gris             

Glaskål, miso, nye løg, stikkelsbær, nye kartofler og æblesauce.

 

Hindbær

Syltede hyldeblomster, granskud, brændt fløde, vaniljeparfait og knust makron.

 

Fynske blåbær 

Cremet råmælksparfait, crumble og hvid chokoladecreme på Tonganødden.

 

Menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker august menuen eller august menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.