August menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

 

 

Bisque (cremet suppe)   

Fennikelpuré.

 

Letrøget laks imperial                         

Spæde blomkålsbuketter, ærter, ingefær/sojamarinade, rygeostcreme, vild brøndkarse og syltet citron.

 

Frisker

Kombucha te.

 

Medaljon af dansk oksemørbrad   

Glaserede fynske majroer, bagte løg, kantareller, rysteribs, fynske kartofler og rødvinssauce.

 

Dehydrerede jordbær

Kefirsorbet, tørrede jordbær, skovsyre, syrenjuice og skovmærkeolie.

 

Vilde blåbær fra heden i Jylland

Chokolade, blåbærsorbet, crumble på karamelliseret butterdej og sauce på kærnemælk tilsmagt med hybenrose.

 

Menu: 600 kr. 

4 glas vinmenu: 600 kr.

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker august menuen eller august menuen alt inklusive.

 

 

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale