December menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

 

MENU

Creme af butternut (græskar)

Purløg og græskarkerneolie.

 

Ristet torskeryg         

Rosenkålsblade, sprøde palmekål, peberrods beurre blanc og krydderurter.

 

Æble    

Sorbet og rørt ymer.

 

Gråand (vildt)         

Spæde rødbeder, bagte løg, tørrede bær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Ris à l’amande

Kirsebærsorbet, sauce og mandel crumble.

 

Mandarin og passionsfrugtsorbet  

Gratineret appelsinmarengs og tørrede syltede frugter.  

 

Menu:  595 kr.  

4 glas vin til menu:  595 kr.  

Alt inklusive: 1395 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker december menuen eller december menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 595 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.