Februar menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

 

MENU

Hummerbisque (suppe)

Cremet fennikel.

 

Letrøget laks imperiale           

Rosenkålsblade, sprøde palmekål, peberrods beurre blanc og krydderurter.

 

Kirsebær    

Sorbet og rørt ymer.

 

Côte de boeuf af Angus          

Spæde rødbeder, bagte løg, tørrede bær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Fynske pærer

Makron, vaniljecreme og crumble.

 

Mandarin   

Gratineret appelsinmarengs og tørrede syltede frugter.  

 

Menu:  495 kr. (normalpris 595 kr.)      

4 glas vin til menu:  495 kr. 

Alt inklusive:  1195 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker februar menuen eller februar menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.