Jagtmiddag

 

Jagtmiddag den 31. okt. – 1. nov. og igen 6. – 7. nov. 2018

 

Vi har været i skoven og vi har været på jagt. Vi har derfor sammensat den allerbedste menu, så I kan nyde hvad de danske og fynske skove lige nu kan frembringe af smagfulde råvarer.

Middagen starter kl. 18:00 med champagne og snacks.

Middag i restauranten. Her vil John Kofod guide jer igennem aftenen med fortællinger om menuen og alle vinene.

Vi glæder os til at se jer.

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

Røget kronhjort med grillede oliven. 

 

MENU

Skovens svampebouillon 

Krydderurter i buket.

 

Rørt kronhjortetatar                     

Rød skovsyre og ristet rugbrød stegt i marv.

 

Morkler 

Fyldt med fasan, madeirasauce og sauce gratineret på osten Gammel Knas.

 

Sorbet

Æbler fra haven og rørt ymer.

 

Gråand               

Sprødstegt sortpølse, spæde brændte rødbeder, dødstrompetsvampe, bagte løg og rødvinssauce.

 

Fynske blommer

Fåremælkscreme, solbær, mandelparfait og blommesirup.

 

Fynske æbler

Langtidsbagt æble, calvadoscreme, æblesorbet og gelé lavet på jernæbler.

 

Jagtmiddag:  1195 kr. pr. person

Inklusive champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour (normalpris 2350 kr.)


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet at I ønsker jagtmenuen.

Menuen serveres kun de omtalte aftener.

Der kan desværre ikke tages højde i menuen for diverse allergier disse aftener, med mindre det er aftalt på forhånd.