Aftenmenuer

 Aftenmenu 

 

 

Dykfangede norske kammuslinger

Löjrom, komprimerede asparges, hestebønner og fermenteret aspargesbouillon tilsmagt med peberrod.

 

Kirsebær 

Sorbet, sichuanpeber, yuzu og ymer.

 

Due (bryst og lår) 

”Brændt” rødbede, nye løg, bøgehatte, kartoffelgarniture og rødvinsauce.

 

Ostevogn 

Comté 18 måneder, 36 måneder lagret parmesan og Stilton.

 

eller 

 

Syltede hyben

Mandelcrumble, olivenskum, orangestøv og olivenolie sorbet.

 

Rabarber 

Fåremælksparfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre. 

 

Aften menu: 600 kr.

 

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Smagens  menu 

 

Linemuslinger

Spidskål, skvalderkål, trøffel og hjertemuslingeskum.

 

Fynske fjordrejer

Nye danske kartofler, ristet brioche, nye løg, spæde grønne og hvide mælkebøtter, brunet smør og skilt marinade af fjordrejesauce.

 

Helstegt søtunge og friske morkler

Glaserede judasører, ramsløg, sauce på gammel knas “ost” og fermenteret svampeglace.

 

Kirsebær 

Sorbet, sichuanpeber, yuzu og ymer.

 

Kalvemørbrad og glaseret kalvebrissel

Brændenældecreme, æbleglace, nye løg og æblesauce.

 

Ostevogn 

Comté 18 måneder, 36 måneder lagret parmesan og Stilton.

 

Eller 

 

Syltede hyben

Mandelcrumble, olivenskum, orangestøv og olivenolie sorbet.

 

Rabarber 

Fåremælksparfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre. 

 

 

Smagens menu: 800 kr.

 

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

  

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med cherrytomat og løgcreme.

Sprød krokette af røget torsk og spicy mayonnaise.

Glaskål, brøndkarsesalat, røget andebryst, duehjerte og artiskokcreme.

Brunet løgbouillon.

 

Dykfangede norske kammuslinger

Löjrom, komprimerede asparges, hestebønner og fermenteret aspargesbouillon tilsmagt med peberrod.

 

Gratineret østers XL

Grønne jordbær, umodne ferskner og gratineret gran hollandaise.

 

Linemuslinger

Spidskål, skvalderkål, trøffel og hjertemuslingeskum.

 

Fynske fjordrejer

Nye danske kartofler, ristet brioche, nye løg, spæde grønne og hvide mælkebøtter, brunet smør og skilt marinade af fjordrejesauce.

 

Helstegt søtunge og friske morkler

Glaserede judasører, ramsløg, sauce på gammel knas “ost” og fermenteret svampeglace.

 

Kirsebær

Sorbet, sichuanpeber, yuzu og ymer.

 

Glaseret kalvebrissel

Brændenældecreme, æbleglace og æblesauce.

 

Braiseret lammehals

Stikkelsbærbarbecue, havesyre og lammesauce.

 

Ostevogn     

18 mdr. lagret Comté, 24 mdr. lagret parmesan og stilton og pottebrød.

 

Syltede hyben

Mandelcrumble, olivenskum, orangestøv og olivenolie sorbet.

 

Pocherede rabarber

Fåremælks parfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre .

 

 

Menu:  1100 kr.

 

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

Livretter  

 

Fjordrejer : Dagspris 

Serveret klassisk, mayonnaise, citron, toast, røget chili og dild. 

 

Letrøget laks imperiale og stenbiderrogn:  250 kr.

Hvide asparges, peberrodsauce, krydderurter og sprødt rugbrød.

 

Gratineret østers XL : 250 kr. 

Grønne jordbær, umodne ferskner og gratineret gran hollandaise.

 

Ristet torsk:  400 kr.

Glaserede judasører, ramsløg, sauce på gammel knas “ost” og fermenteret svampeglace.

 

Oksemørbrad:  400 kr. 

Spæde rødbeder, gratineret ramsløgsmør, bagte løg, tørrede bær, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Oste 5 slags:  150 kr. (kan bruges som deleret) 

Diverse oste serveret med god garniture.

 

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.