Aftenmenuer

 

Helstegt søtunge

Artiskokker, cremede kantareller, petit kantareller, cremet artiskoksauce, havgus (ost) og trøfler.

 

Iskold Kombucha te

Stikkelsbær.

 

Lammeryg

Gratineret ramsløgssmør, fynske majroer, bagte løg, rystet ribs,  bøgehatte, fynske kartofler og lammesauce.

 

Ostevogn

Fynbo 24 mdr. fra Haarby Mejeri, fåreost 36 mdr. fra Knuthenlund og blå kornblomst 1 mdr. fra Gelsted Mejeri.

 

Eller

 

Dehydrerede jordbær

Kefirsorbet, bouillon på jordbær og syrenblomster med skovmærkeolie samt grøn skovsyre med friske hyldeblomster.

 

Vilde blåbær fra heden i Jylland

Chokolade, blåbærsorbet, crumble på karamelliseret butterdej og sauce på kærnemælk tilsmagt med hybenrose.

 

Aftenmenu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aftenmenu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Aftenmenu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Smagens  menu

 

Friskkogte fynske krebs på varme sten

Fermenterede gulerødder, valnøddecreme og krebsecreme med krydderurteolie.

 

Grillede danske blæksprutter

Strandportulak, grillede stikkelsbær, salturt, yuzu, sesamolie og brunet smør.

 

Helstegt søtunge

Artiskokker, cremede kantareller, petit kantareller, cremet artiskoksauce, havgus (ost) og trøfler.

 

Iskold Kombucha te

Stikkelsbær.

 

Grillet Iberico gris

Glaseret majroe, brunede fynske kirsebær, bagte løg, fynske kartofler og sherrysauce.

 

Ostevogn

Primo 24 mdr. fra Nørup Mejeri, fåreost 36 mdr. fra Knuthenlund og blå kornblomst 1 mdr. fra Gelsted Mejeri.

 

eller

 

Dehydrerede jordbær

Kefirsorbet, bouillon på jordbær og syrenblomster med skovmærkeolie samt grøn skovsyre med friske hyldeblomster.

 

Vilde blåbær fra heden i Jylland

Chokolade, blåbærsorbet, crumble på karamelliseret butterdej og sauce på kærnemælk tilsmagt med hybenrose.

 

Smagens menu: 800 kr.

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

 

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med parmesan og cherrytomat

Sprøde makrelkroketter med spizy mayonnaise

Fynsk fladbrød med friskost og tørrede blomster

Petit tærte med hummer og tomat

Sprød salat med cremefraiche, krydderurter og löjrom

Spæde grøntsager fra haven med rygeost og fermenteret hvidløg

 

 

Friskkogte fynske krebs på varme sten

Fermenterede gulerødder, valnøddecreme og krebsecreme med krydderurteolie.

 

Grillede danske blæksprutter

Strandportulak, grillede stikkelsbær, salturt, yuzu, sesamolie og brunet smør.

 

Grillet spidskål med dampede østers

Tørret skinke, kærnemælkssauce, grønne jordbær, ærter og brændt creme.

 

Helstegt søtunge

Artiskokker, cremede kantareller, petit kantareller, cremet artiskoksauce, havgus (ost) og trøfler.

 

Iskold Kombucha te

Stikkelsbær.

 

Grillet Iberico gris

Glaseret majroe, brunede fynske kirsebær, bagte løg og sherrysauce.

 

3 slags oste

Pottebrød.

 

Vilde blåbær fra heden i Jylland

Chokolade, blåbærsorbet, crumble på karamelliseret butterdej og sauce på kærnemælk tilsmagt med hybenrose.

 

Fynske jordbær

Myseostparfait, blomster, brun farin, brunet smør og balsamicomarinade.

 

Menu:  1000 kr.

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signaturmenu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Signaturmenu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr.

Vine i hele flasker fra:  395 kr.

Diverse øl fra:  79 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.