Aftenmenuer

 

Aftenmenu 

 

Grillet blæksprutte

Stikkelsbær, stikkelsbærbarbecue, sandløg, ramsløgskapers, grillet citron, stikkelsbærjuice og rørt kartoffel.

 

Sorbet

Fynske æbler.

 

Medaljon af kronhjort fra Klosterheden

Artiskok, kantareller, Karl Johan svampe,  nye løg, kartoffel garniture og rødvinssauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

 

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Flamberede fynske blommer

Fåremælkscreme, blommesirup, bagt blomme, tørret solbær og parfait lavet på blommekerner.

 

Aften menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

Smagens  menu 

 

Dykfanget kammusling i egen skal

Hvide ribs, umodne hasselnødder, hasselnøddeolie og skummende fermenteret spidskålssauce med muslinge smag.

 

Bagt torskeryg og kaviar

Smørsauteret porre, Baeri kaviar, beurre blanc, salturt og dampet strandportulak.

 

Sorbet

Fynske æbler.

 

Morkler fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Duebryst og duelår

Salpicon med hjerte og lever, sorte dødstrompetsvampe, Karl Johan svampe, brombær og glaseret brændt rødbede.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Flamberede fynske blommer

Fåremælkscreme, blommesirup, bagt blomme, tørret solbær og parfait lavet på blommekerner.

 

Smagens menu: 800 kr.

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

  

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med cherrytomat og løgcreme.

Petit radiser og gulerødder, rørt Lokeost med olivenolie.

Kroens egen 11 mdr. tørret skinke, knækbrød og grov sennep.

Svampebouillon med krydderurter.

 

Dykfanget kammusling i egen skal

Hvide ribs, umodne hasselnødder, hasselnøddeolie og skummende fermenteret spidskålssauce med muslinge smag.

 

Bagt torskeryg og kaviar

Smørsauteret porre, Baeri kaviar, beurre blanc, salturt og dampet strandportulak.

 

Jomfruhummer XL

Pigeon æbler på gren, æbleglace, hummersmør  og hummerglace.

 

Sorbet

Fynske æbler.

 

Morkler fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Duebryst og duelår

Salpicon med hjerte og lever, sorte dødstrompetsvampe, Karl Johan svampe, brombær og glaseret brændt rødbede.

 

Ostevogn

Comté 24 måneder, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Flamberede fynske blommer

Fåremælkscreme, blommesirup, bagt blomme, tørret solbær og parfait lavet på blommekerner.

 

Menu:  1000 kr.

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.