Aftenmenuer

 

Aftenmenu 

Ristet torskeryg aligot

Kartoffelcreme, trøfler og luftig muslingeskum.

 

Sorbet 

Blegselleri, valnødder og pærer.

 

Medaljon af kronhjort

Glaseret brændt rødbede, bagte løg, tyttebær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

 

Fynske blommer i egen lage

Fynske blåbær, tørrede solbær, parfait lavet på blommekerner og mandler.

 

Fynske æbler

Lun æbleskive, æblesorbet, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

 

Aften menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Smagens  menu 

 

Østers og kaviar

Porre, salturt, beurre blanc og strandportulak.

 

Ristet dansk hummer

Dampet søl, friske kastanjer, syltede ribs, cremefraichesauce og hummermarinade.

 

Sorbet 

Blegselleri, valnødder og pærer.

 

Morkler fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Gråandebryst og braiseret lår

Glaseret brændt rødbede, tørrede bær, ristede kantareller, kartoffelgarniture og andesauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

 

Fynske blommer i egen lage

Fynske blåbær, tørrede solbær, parfait lavet på blommekerner og mandler.

 

Fynske æbler

Lun æbleskive, æblesorbet, langtidsbagt æble, gelé på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

 

Smagens menu: 800 kr.

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

  

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med cherrytomat, sprøde kroketter, grillet blæksprutte på enebærgren, tangchips med  eddikepulver og svampebouillon.

 

Østers og kaviar

Porre, salturt, beurre blanc og strandportulak.

 

Ristet dansk hummer

Dampet søl, friske kastanjer, syltede ribs, cremefraichesauce og hummermarinade.

 

Ristet torskeryg aligot

Kartoffelcreme, trøfler og luftig muslingeskum.

 

Bagt jordskokke

Sprøde trompetsvampe, syltede granskud, ristet gærskum og rognen löjrom.

 

Morkel fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og gratineret sauce på osten Gammel Knas.

 

Gråandebryst og braiseret lår

Glaseret brændt rødbede, tørrede bær, ristede kantareller, kartoffelgarniture og andessauce.

 

Ostevogn

Comté 24 måneder, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Fynske blommer i egen lage  

Fynske blåbær, tørrede solbær, parfait lavet på blommekerner og mandler.

 

Fynske æbler

Lun æbleskive, æblesorbet, langtidsbagt æble, gele på jernæbler, knuste mandler og calvadoscreme.

 

Menu:  1000 kr.

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.