Aftenmenuer

 

Aftenmenu 

 

Helstegt slethvarfilet

Rosenkål, grillet citronsaft, grønne asparges, letrøget beurre blanc, sprøde fedtegrever og skvalderkål.

 

Iskold Kombucha te

Jernurt.

 

Medaljon af oksemørbrad “Angus”

Glaseret brændt rødbede, bagte løg, ristede vilde svampe, tørrede bær, kartoffelgarniture med chimichurri og rødvinssauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

 

Jordskokkeparfait

Karamelliseret gode råd “sprøde kager”.

 

Rabarber

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble med lime, løvstikkecreme, æbleblomster og kefirsorbet.

 

Aften menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Smagens  menu 

 

Råstegt dansk hummer

Gratineret Havgus ost, danske kastanjer, ribs og cremefraiche tilsmagt med Arabica kaffebønner.

 

Hvide asparges “Hasselback”

Sort italiensk vintertrøffel, 24 mdr. Comté ost, reduceret kærnemælkssauce og tørret skinke.

 

Helstegt slethvarfilet

Syltede stikkelsbær, grønne asparges, røget beurre blanc, rosenkålsblade, fedtegrever og skvalderkål.

 

Iskold Kombucha te

 

Lammekrone vendt i spæde urter

Glaskål, ramsløgspuré, sauce med grillede oliven/ramsløgskapers og kartoffelgarniture med chimichurri og lammesauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 48 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Jordskokkeparfait

Karamelliseret gode råd “sprøde kager”.

 

Rabarber

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble med lime, løvstikkecreme, æbleblomster og kefirsorbet.

 

Smagens menu: 800 kr.

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Signaturmenu

 

Tærte med stenbiderrogn, pomelo, blomster og rygeost

Fladbrød med chimichurri, kroens skinke og friskost med tørret ramsløg

Croquette med røget torsk og brunet mayonnaise

Sprøde tangchips og sprødt torskeskind

 

Lune Limfjordsøsters

Brunet smør, syltet agurk, sesamolie, yuzu og Sankthansurt.

 

Jomfruhummer fra Læsø

Gratineret Havgus ost, danske kastanjer, ribs og cremefraiche tilsmagt med Arabica kaffebønner.

 

Hvide asparges “Hasselback”

Sort italiensk vintertrøffel, 24 mdr. Comté ost, reduceret kærnemælkssauce og tørret skinke.

 

Helstegt slethvarfilet

Syltede stikkelsbær, grønne asparges, røget beurre blanc, rosenkålsblade, fedtegrever og skvalderkål.

 

Iskold Kombucha te

Jernurt.

 

Brisselfyldte morkler

Gratineret sauce på osten Gammel Knas og sherryglace.

 

Lammekrone vendt i spæde urter

Glaskål, ramsløgspuré, sauce med grillede oliven og ramsløgskapers.

 

Jordskokkeparfait

Karamelliseret gode råd “sprøde kager”.

 

Rabarber

Chokoladeterrine, rugbrødscrumble med lime, løvstikkecreme, æbleblomster og kefirsorbet.

 

Menu:  1000 kr.

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.