Aftenmenuer

 

Aftenmenu 

 

Norske dykfangede kammuslinger

Cremede nye kartofler, krondild, rygeost, ramsløgskapers, sandløg og fermenteret agurkemarinade.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Iberico gris

Miso, glaseret glaskål, stikkelsbær, nye løg, grillede krydderurter og æblesauce.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

 

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Fynske hindbær

Fåremælksparfait, chokolade/lakridsganache og revet Tonganød.

 

Aften menu: 600 kr.

 

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

Smagens  menu 

 

Pighvar

Tomat/æblebouillon, fynske cherrytomater, blommetomater, grønne jordbær, hestebønner, estragon og blomster fra haven.

 

Fynske krebs

Ristet blomkål, umodne mandler, stikkelsbær, spæd fuglegræs og krebsesauce.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Morkler fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Lammeryg fra de fynske marker

Artiskok, kantareller, sprøde fynske bønner, nye løg, salvie og lammesky.

 

Ostevogn

24 måneder lagret Comté, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Eller

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Fynske hindbær

Fåremælksparfait, chokolade/lakridsganache og revet Tonganød.

 

Smagens menu: 800 kr.

 

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

  

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med cherrytomat og løgcreme.

Petit radiser og gulerødder, rørt lokeost med olivenolie.

Kroens egen 10 mdr. tørrede skinke, knækbrød og grov sennep.

Brunet løgbouillon.

 

Norske dykfangede kammuslinger

Cremede nye kartofler, krondild, ramsløgskapers, sandløg og fermenteret agurkemarinade.

 

Østers XL

Grillet agurk, grillet citron, yuzu, brunet smør, strandportulak og soyasauce.

 

Pighvar

Tomat/æblebouillon, fynske cherrytomater, blommetomater, grønne jordbær, hestebønner, estragon og blomster fra haven.

 

Fynske krebs

Ristet blomkål, umodne mandler, stikkelsbær, spæd fuglegræs og cremet krebsesauce.

 

Morkler fyldt med kalvebrissel

Sommertrøffel, madeiraglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Lammeryg fra de fynske marker

Artiskokker, kantareller, sprøde fynske bønner, salvie og lammesky.

 

Ostevogn

Comté 24 måneder, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Saint Agur.

 

Fynske blåbær

Brændt flødecreme, syltede granskud, honning fra Skovsøen og vaniljeparfait.

 

Fynske hindbær

Fåremælksparfait, chokolade/lakridsganache og revet Tonganød.

 

Menu:  1000 kr.

 

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.