Aftenmenuer

 

Aftenmenu 

 

Norsk dykfanget kammusling

Blancherede hvide asparges, fermenteret aspargesbouillon med ramsløgsolie og hyldeblomster.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Iberico gris

Miso, Glaseret glaskål, stikkelsbær, grillede krydderurter, æbleglace, nye løg, nye kartofler og æblesauce.

 

Ostevogn 

Comté 24 måneder, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Moms.

 

eller 

 

Jordbær

Syltede hyldeblomster, granskud, brændt fløde, vaniljeparfait og knust makron.

 

Rabarber 

Fåremælksparfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre. 

 

Aften menu: 600 kr.

 

4 glas vinmenu: 600 kr.

4 glas ølmenu: 400 kr. 

4 glas saftmenu: 300 kr. 

 

Aften menu alt inklusive:  1500 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1250 kr. (Øl cocktail, menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Aften menu alt inklusive:  1150 kr. (Mousserende te, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Smagens  menu 

 

Udbenet hornfisk med persille

Stenbiderrogn, spæde ærter, nye fynske kartofler og bakskuldsauce.

 

Råstegt dansk hummer fra Nordfyn

Æble/tomatbouillon, smeltet landsbygris, dehydrerede tomater, estragon, sødskærm og bronzefennikel.

 

Pighvar stegt på ben

Morkler, judasører med friske ramsløg, fermenteret svampeglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité

 

Fynsk sommerbuk

Spidskål med rød engsyre, kantareller, nye løg,  æbleglace, nye kartofler og pebersauce.

 

Ostevogn 

Comté 24 måneder, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Moms.

 

Eller 

 

Jordbær

Syltede hyldeblomster, granskud, brændt fløde, vaniljeparfait og knust makron.

 

Rabarber 

Fåremælksparfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre. 

 

 

Smagens menu: 800 kr.

 

6 glas vinmenu: 800 kr.

6 glas ølmenu: 550 kr.

6 glas saftmenu: 450 kr.

  

Smagens menu alt inklusive:  1900 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1600 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Smagens menu alt inklusive:  1500 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

Signaturmenu

 

Løgtærte med cherrytomat og løgcreme.

Petit radiser og gulerødder, rørt lokeost med olivenolie.

Kroens egen 9 mdr. tørrede skinke, knækbrød og grov sennep.

Brunet løgbouillon.

 

Norsk dykfanget kammusling

Blancherede hvide asparges, fermenteret aspargesbouillon med ramsløgsolie og hyldeblomster.

 

Østers XL

Grillet agurk, grillet citron, yuzu, brunet smør, gran, strandportulak og soyasauce.

 

Udbenet hornfisk med persille

Stenbiderrogn, spæde ærter, nye fynske kartofler og bakskuldsauce.

 

Råstegt dansk hummer fra Nordfyn

Æble/tomatbouillon, smeltet landsbygris, dehydrerede tomater, estragon, sødskærm og bronzefennikel.

 

Pighvar stegt på ben

Morkler, judasører med friske ramsløg, fermenteret svampeglace og sauce på osten Gammel Knas.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Fynsk sommerbuk

Spidskål med rød engsyre, stikkelsbær, kantareller, nye løg,  æbleglace og pebersauce.

 

Ostevogn 

Comté 24 måneder, 24 måneder lagret parmesan og blåskimmelosten Moms.

 

Rabarber 

Fåremælksparfait, hvid chokoladesauce tilsmagt med tonganød og rød skovsyre. 

 

Menu:  1000 kr.

 

Vinmenu  (8 glas):  1000 kr.

Ølmenu  (8 glas):  700 kr.

Saftmenu  (8 glas):  600 kr.

 

Signatur menu alt inklusive:  2300 kr. (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1900 kr. (Øl cocktail , menu, ølmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

Signatur menu alt inklusive:  1800 kr. (Mousserende te , menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four).

 

 

 

Drikkelse 

Champagne med tilhørende snacks:  195  kr. pr. glas.

Vine i glas fra:  125 kr. 

Vine i hele flasker fra:  395 kr. 

Diverse øl fra:  79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour:  85 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  40 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.