Januar menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

 

MENU

Hummerbisque

Blomkålspuré.

 

Ristet torskeryg                   

Dampede porrer, grillede agurker, ramsløgkapers, sandløg, fuglegræs og citrussauce.

 

Sorbet

Blegselleri og pærer.

 

Kronhjortefilet                 

Spæde rødbeder, kantareller, bagte løg, tørrede bær, rørt kartoffel og rødvinssauce.

 

Fynske blommer

Fynske blommer, blommelage, mandelparfait og solbærdrys.

 

Æbler fra haven

Lun æbleskive, langtidsbagt æble, æblesorbet og calvadoscreme.

 

Menu: 600 kr. 

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker januar menuen eller januar menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.