Julebord 2017

 

På Sortebro Kro starter julen onsdag den 15. november –  22. december 2017. Både frokost og aften serveres vores lækre julebord og julemenu.

 

Gammeldags modnede grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Sortebros gammeldags modnede kryddersild

Serveret i kokotter med dild og kapers.

 

Lune fynske rugmelsstegte sild

Fyldt med sennep og dild.

 

Kroens letrøgede Færøske laks imperiale

Rørt fynsk rygeost, karse og sprødt rugbrød.

 

Ferskrøget ålefilet fra Bogense 

Røræg og purløg.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Tusind øers dressing og citron.

 

Ristet kyllingesalat 

Sprød butterdejskurv, svampe, cornichoner og bacon.

 

Sortebros sprængte sylte (økologisk gris)

Sennep og syltede rødbeder.

 

Rørt tatar af oksefilet

Peberrod, pickles, kapers og hakket rødløg.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller 

Sortebros rødkål og syltede drueagurker. 

 

Kroens medisterpølse

Serveret med grønkål og sennep. 

 

Sortebro Kros blodpølse 

SIirup, kanelsukker og æblekompot.

 

Fynsk æbleflæsk

Klassisk serveret.

 

Kroens ribbensteg med sprøde svær

Med bagt æblepuré og portvinskogte svesker.

 

Sprødstegt confit de canard

Med sukkerbrunede asparges kartofler og sauce.

 

Sortebro juledessert

Ris à l’amande, kirsebærsorbet, sauce og med mandel crumble.

 

Julebord frokost:  495 kr. 

Julebord aften:  595 kr. 

Jule hvidvin:  595 kr.,  rødvin:  695 kr.

Vine i glas fra:  125 kr.

Juledrink:  145 kr.

Diverse snaps:  55 kr. pr. glas

Diverse øl fra:  79 kr.

Sortebro Kro øl:  195 kr.

Kaffe med udvalg af petitfour:  79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet:  35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.