Julemenuer aften

 

Fra den 23. november – 22. december 2017.

 

Julemenu aften

 

Ristet torskeryg

Råmarinerede kammuslinger, peberrods beurre blanc, rosenkålsblade og sprødt palmekål.

 

Æble

Sorbet og rørt ymer.

 

Gråand (vildt)   

Spæde rødbeder, confiterede perleløg, tørrede bær, kartoffelgarniture og andesauce.

 

Portvinsmarineret stilton ost  

Rødvinspocheret pære, sprøde valnødder og ristet rugbrød.

 

eller 

 

Mandarin og passionsfrugtsorbet  

Gratineret appelsinmarengs, tørrede syltede frugter.  

 

3 retters menu:  595 kr.

3 glas vinmenu:  595 kr.

3 retters menu alt inklusive:  1395 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Smagens  julemenu 

 

Svensk löjrom

Sprøde skaller, jordskokker, hasselnødder, cremefraiche, pomelo, havgus, fuglegræs og nøddemarinade.

 

Enebærgrillet jomfruhummer  

Ristet æble, skilt jomfruhummermarinade og kvædesauce.

 

Farseret morkel

Andelevertoast, fermenterede svampe og mjødsauce.

 

Medaljon af kronhjort

Spæde rødbeder, bagte løg, tørrede bær, tyttebær, kartoffelgarniture og vildt sauce.

 

Portvinsmarineret stilton ost  

Rødvinspocheret pære, sprøde valnødder og ristet rugbrød.

 

eller

 

Mandarin og passionsfrugtsorbet  

Gratineret appelsinmarengs, tørrede syltede frugter.

 

5 retters menu:  795 kr.

5 glas vinmenu:  795 kr.

Smagens menu alt inklusive:  1865 kr. (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Jule signaturmenu

 

Tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

Kroens egen lufttørrede skinke.

 

Creme af butternut (græskar)

Økologisk fløde, purløg og græskarkerneolie.

 

Svensk löjrom

Sprøde skaller, jordskokker, hasselnødder, cremefraiche, pomelo, havgus, fuglegræs og nøddemarinade.

 

Enebærgrillet jomfruhummer  

Ristet æble, skilt jomfruhummermarinade og kvædesauce.

 

Ristet torskeryg

Råmarinerede kammuslinger, røget beurre blanc, rosenkålsblade og sprødt palmekål.

 

Æble

Sorbet og rørt ymer.

 

Farseret trompetsvamp

Andelevertoast, fermenterede svampe og mjødsauce.

 

Gråand (vildt) 

Spæde rødbeder, tørrede bær, syltede perleløg og andesauce.

 

Portvinsmarineret stilton ost  

Rødvinspocheret pære, sprøde valnødder og ristet rugbrød.

  

Ris à l’amande

Kirsebærsorbet, sauce og mandel crumble.

 

Mandarin og passionsfrugtsorbet  

Gratineret appelsinmarengs, tørrede syltede frugter.

 

Menu:  1095 kr.

Vinmenu  (9 glas):  1095 kr.

Saftmenu  (9 glas):  495 kr.

½ vinmenu  (5 glas):  595 kr. 

Alt inklusive:  2365 kr.  (Champagne, signaturmenu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).

 

 

Livretter  

 

Gratinerede østers: 195 kr. 

Spinat, ostecreme og parmesan.

 

Kaviar (50 gr.): 895 kr.

Blinis, rørt cremefraiche, citron og syltede rødløg.

 

Löjrom (50 gr.): 365 kr.

Blinis, rørt cremefraiche, citron og syltede rødløg.

 

Torsk: 365 kr.

Råmarinerede kammuslinger, røget beurre blanc, rosenkålsblade og sprødt palmekål og kartoffel garniture.

 

Côte de boeuf af Angus: 395 kr. 

Spæde rødbeder, bagte løg, tørrede bær, tyttebær, kartoffelgarniture og vildt sauce.

 

Oste 5 slags: 195 kr.

Diverse oste serveret med god garniture.

 

Ekstra specialiteter 

Præsenteres af tjeneren.

 

 

Drikkelse 

Champagne: 165 kr. pr. glas 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Saftmenu (4 glas): 295 kr. 

Vine i hele flasker fra: 375 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.  

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr. 

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr. 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.