Juli menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget pighvar.

 

MENU

Pighvarbisque    

Fennikelpuré.

 

Ristet multe filet                 

Spæde grøntsager fra haven, stikkelsbær, sennepskorn, krydderurtemarinade og grillede krydderurter.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Fynsk sommerbuk             

Spidskål med rød engsyre, nye løg, kantareller, æbleglace, nye kartofler og pebersauce.

 

Jordbær    

Sorbet på olivenolie, mandler, tørret hyldeblomst og olivenolieskum.

 

Fynske rabarber 

Cremet råmælksparfait, crumble og hvid chokoladecreme på nødden tonga.   

 

Menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling, skriv venligst i kommentarfeltet om I ønsker juli menuen eller juli menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.