Juni menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget torsk.

 

MENU

Fjordreje bisque   

Artiskokpuré og krydderurter.

 

Ristet rødtungefilet i lag               

Hvide fynske asparges, citrussauce, syltet citron og skvalderkål.

 

Kirsebær    

Sorbet og rørt ymer.

 

Fynsk sommerbuk             

Gratinerede ramsløg, nye løg, brændenældecreme, æbleglace, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Jordbær   

Sorbet på olivenolie, mandler, tørret hyldeblomst og olivenolieskum.

 

Fynske rabarber 

Cremet råmælks parfait, crumble, vilde krydderurter og sauce lavet på nødden tonga.   

 

Menu:  600 kr.

4 glas vinmenu:  600 kr. 

Alt inklusive:  1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker juni menuen eller juni menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.