Maj menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget torsk.

 

MENU

Fjordrejebisque 

Cremet blomkål og brunet smør.

 

Ristede kammuslinger             

Smørsauterede hvide fynske asparges, skummende citrussauce, sprødt brød, parmesan og krydderurter.

 

Kirsebær    

Sorbet og rørt ymer.

 

Kalvemørbrad og kalvebrissel            

Gratinerede ramsløg, nye løg, brændenældecreme, æbleglace, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Fynske rabarber 

Makron, sorbet og vaniljecreme.

 

Fynske rabarber 

Cremet råmælks parfait, crumble, vilde krydderurter og glace.   

 

Menu:  600 kr.

4 glas vinmenu:  600 kr. 

Alt inklusive:  1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker maj menuen eller maj menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.