Marts menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

 

MENU

Jomfruhummerbisque

Cremet fennikel.

 

Torsk og stenbiderrogn           

Dampede forårsløg, grillet citronsaft, brunet smør, kapers, muslinger og muslingesauce.

 

Kirsebær    

Sorbet og rørt ymer.

 

Gratineret oksemørbrad           

Skorzonernødder, perleløg, bøgehatte, rosenkålsblade, tørrede bær, kartoffelgarniture og rødvinssauce.

 

Fynske pærer

Makron, vaniljecreme og crumble.

 

Mandarin   

Gratineret appelsinmarengs og tørrede syltede frugter.  

 

Menu:  495 kr. (normalpris 595 kr.) 

4 glas vin til menu:  495 kr. (normalpris 595 kr.) 

Alt inklusive:  1195 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour). (normalpris 1395 kr.)   


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker marts menuen eller marts menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.