Mortens aften menu

 

Mortens aften den 10. november har vi en af vores favoritretter helstegt and på menuen.

 

Menu

Petit løgtærte med cherrytomater og parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise  

 

Ristet torsk

Grillet agurk, dampet porre, sandløg, ramsløgskapers, fuglegræs og citrussauce.

 

Sorbet

Æbler fra haven og rørt ymer 

 

Helstegt and (bryst og lår) 

Rødkål, svesker i portvin, langtidsbagt æble, glaserede aspargeskartofler og andesauce.

 

Lune pandekager 

Vaniljeparfait og syltet appelsin.

 

1 ret 400 kr. 

2 retter 500 kr.  

3 retter 600 kr. 

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.