November menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

 

MENU

Pighvarbisque     

Jordskokkecreme og brunet smør.

 

Ristet torskeryg         

Spæde porrer, grillet citronsaft, sandløg, grillede agurker og spæde krydderurter.

 

Ymersorbet    

Granité af citrontimian.

 

Gråand (vildt)        

Spæde rødbeder, bagte løg, kantareller, fynske brombær, kartoffel garniture og rødvinssauce.

 

Fynske æbler    

Makron, vaniljekefir, brun farin og æblesorbet.

 

Fynske pærer bagt i lag 

Valnøddeparfait, karamelliserede kastanjer og lun grøn te sabayon.  

 

Menu: 595 kr.  

4 glas vin til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker november menuen eller november menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.