November menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprøde kroketter med spizy mayonnaise.

 

MENU

Pighvarbisque

Blomkålspuré.

 

Ristet torskeryg                   

Dampet porre, grillede agurker, ramsløgkapers, sandløg, fuglegræs og citrussauce.

 

Sorbet

Æbler fra haven og rørt ymer.

 

Gråand               

Spæde rødbeder, kantareller, nye løg, rysteribs, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Fynske blåbær

Syltede granskud, brændt fløde og vaniljeparfait.

 

Flamberede fynske blommer

Fåremælkscreme, solbær, mandelparfait, umodne mandler og blommesirup.

 

Menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker november menuen eller november menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.