Oktober menu

I

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget makrel.

 

MENU

Creme af butternut  

Økologisk fløde og græskarolie 

 

Helstegt havtaske        

Spæde porrer, grillet citronsaft, sandløg, ramsløg og spæde krydderurter.

 

Ymer 

Sorbet og citrontimians granité

 

Gråand ( bryst og lår) 

Spæde rødbeder, bagte løg, kantareller, fynske brombær, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Fynske æbler 

Makronbund, sorbet, æblekompot, kefirskum og æbleglace 

 

Fynske pære

Bagt i lag , kastajner, valnøddeparfait og lun sabyon sauce 

 

Menu: 595 kr.  

4 glas vin til menu: 495 kr.  

Alt inklusive: 1295 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).  


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker oktober menuen eller oktober menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om aftenen.

 

Drikkelse

Champagne: 165 kr.

Vinmenu: 495 kr. (4 glas)

Saftmenu: 295 kr. (4 glas)

Ekstra vine i glas fra: 125 kr. 

Diverse øl fra: 79 kr.

Sortebro kro øl: 195 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 79 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 35 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.