Revymenu

 

Odense sommerrevy på Engen starter tirsdag den 8. maj til lørdag den 9. juni 2018.
Vi har i den anledning sammensat en smagfuld revymenu, som gør at I kan få en festlig start på aftenen på Sortebro Kro.
Og det er uanset om I kommer 2 eller 100 personer, som glæder sig til at se den festlige sommerrevy nede på Engen.  

 

Menu

 

Snack

 

Letrøget laks imperiale med hvide asparges 

Skilt fjordrejesauce, artiskokcreme rørt med rygeost, rullede krydderurter og syrnet fløde.

 

Sorbet

 

Côte de boeuf af Angus 

Bagte nye løg, grønne asparges, spæde gulerødder, nye kartofler, brøndkarse og rødvinssauce.

 

Udvalg af oste 

Med passende garniture.

 

Pocherede rabarber 

Cremet parfait, hvid chokolade og tonganød.

 

2 retter:  495 kr.

3 retter:  595 kr. 

2 glas vinmenu :  295 kr. 

3 glas vinmenu:  395 kr. 


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Enkelte retter kan variere fra dag til dag. Ved onlinebestilling, notér venligst i kommentarfeltet, at I ønsker revymenuen.

Menuen serveres fra kl. 17:30 – 20:00.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.