Sankt Hans aften den 23. juni

 

Sankt Hans aften den 23. juni fra kl. 17:30 tænder vi ekstra meget op i komfuret, køkkenet har sammensat en smagfuld sommermenu. Menuen kan fås i det antal retter I ønsker, så I kan nyde maden i ro og fred, inden I kan gå ned på Engen og se det store Sankt Hans bål blive tændt. I kan også bare nyde omgivelserne på Sortebro Kro.

Vi glæder os til at se jer.   

 

Menu 

Letrøget laks imperiale                      

Hvide asparges fra Sandager, rygeostcreme, krydderurter fra skoven, peberrod og syltet citron.

 

Ristet slethvarfilet 

Brændenældecreme, grønne asparges, ramsløgkapers, beurre blanc, syltet citron og brøndkarse.

 

Medaljon af sommerbuk                   

Nye løg, vilde asparges og rødvinssauce.

 

Danske oste fra ostevogn

Krydderurtebagt pottebrød.

 

Rabarber 

Hvid chokoladeterrine, rugbrødscrumble, kefirsorbet, blomster og løvstikkecreme.

 

1 ret: 395 kr. 

2 retter: 495 kr. 

3 retter: 595 kr. 

4 retter: 695 kr. 

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

Vinmenu: 2 glas  300 kr. – 3 glas 400 kr. – 4 glas 500 kr.  

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.