Sankthans menu den 23. juni 2018

 

Vi har sammensat en smagfuld menu til Sankthans aften den  23. juni 2018, så I stille og roligt kan starte aftenen inden I evt. skal ned og høre båltale nede på engen. Vi glæder os til at se jer.    

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Sprød krokette med røget torsk.

 

MENU

Fjordrejebisque   

Fennikelpuré.

 

Letrøget laks imperiale                

Hvide fynske asparges, spæde fynske ærter, rygeostcreme, stenbiderrogn og skvalderkål.

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Côte de boeuf af oksemørbrad            

Gratineret ramsløgssmør, nye løg, grønne asparges, miso glace, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Jordbær    

Vaniljeparfait, brændt chokoladecreme, syltede hyldeblomster, syltede granskud og knuste makroner.

 

Fynske rabarber 

Cremet råmælksparfait, crumble og hvid chokoladecreme på nødden tonga.   

 

Menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling, notér venligt i kommentarfeltet om I ønsker Sankthans menuen eller Sankthans menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.