September menu

 

Snacks

Petit tomattærte med parmesan.

Spæde gulerødder og radiser fra haven med rørt Lokeost og olivenolie.

 

MENU

Pighvarbisque

Blomkålspuré.

 

Letrøget laks imperiale                

Ristede æbler, spæde knoldselleri, umodne hasselnødder, valnøddemarinade, tynde toast og vild brøndkarse .

 

Iskold citronmelisse te

Lime/ingefær granité.

 

Gratineret oksemørbrad              

Spæde rødbeder, kantareller, nye løg, rysteribs, nye kartofler og rødvinssauce.

 

Fynske blåbær med honning fra Skovsøen

Syltede granskud, brændt fløde og vaniljeparfait.

 

Danske hindbær

Cremet råmælksparfait, crumble og hvid chokoladecreme med lakrids og Tonganød. 

 

Menu: 600 kr.

4 glas vinmenu: 600 kr. 

Alt inklusive: 1500 kr.  (Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petitfour).


Menuen skal forudbestilles til hele bordet.  

Nogle retter kan variere fra dag til dag. Ved online bestilling bedes I venligst skrive i kommentarfeltet, om I ønsker september menuen eller september menuen alt inklusive.

Menuen serveres kun om  aftenen.

 

Drikkelse

Champagne med tilhørende snacks: 195 kr.

4 glas saftmenu: 300 kr. 

4 glas ølmenu: 350 kr. 

Vine i glas fra: 125 kr. 

Kaffe med udvalg af petitfour: 85 kr.

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr.

 

Oplysninger om indholdet af allergifremkaldende ingredienser i vores retter er tilgængelige fra restaurantens personale.