Skip to main content

Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Aftenmenu

 

Kammusling bisque

Græskarcreme og krydderurteolie

 

Hvide asparges  

Comte – brioche – hasselnødder – purløg – trøffel – kærnemælkssauce

 

Squashblomst fyldt med sandartsouffle

Mandler – oliven – hestebønner – fjordrejer – fjordrejesauce

 

Slethvarfilet  

Luftig ramsløgshollandaise – black garlic – syltet citron – artiskokbund

Eller  

Due (bryst og confit af lår)

Grønne asparges – dehydreret rødbede – rødbedeglace – nye løg – sauce med lang peber

 

Ostevogn 

6 europæiske oste – kvædekompot – sprødt daggammelt brød

Eller 

Gratineret rabarberbikube

Hibiscusbouillon –  mazarinbund – bipollen – krydderurter.

 

Menu: 795 kr. 

Vinmenu, 5 glas: 795 kr. 

Saftmenu, 5 glas 595 kr. 

Alt inklusive: 1895 kr.

(champagne, menu, 5 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

 

Signaturmenu

 

Consommé 

 

3 snacks 

 

Pighvarbisque & græskarcreme

 

Fjordrejer & fyldt squashblomst 

 

Dykfanget kammusling & violet artiskok 

 

Rødtungefilet & aligot 

 

Det allerbedste fra lammet & trøffel

 

Duebryst & ramsløg

 

Ostevogn & sprødt daggammelt brød 

 

Tart Tatin 

 

Menu: 1195 kr.

Vinmenu, 8 glas: 1195 kr.

Saftmenu, 8 glas: 795 kr.

Alt inklusive: 2750 kr.

(champagne, menu, 8 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

 

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

3-retters menu

 

Kammuslingbisque 

Græskarcreme – krydderurteolie

 

Det allerbedste fra lammet 

Grønne asparges – nye løg  – brunet sellericreme – portvinssauce

 

Bagte rabarber  

Rabarber bouillon – koldskålssorbet – crumble – krydderurter.

Menu: 595 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Revymenu

fra d. 10 maj – 15 juni fra kl. 17:30 – 18:30 

 

Letrøget laks imperiale  

Nye Fynske hvide asparges – rygeostcreme – krydderurter – syltede sennepskorn

 

Slethvarfilet  

Luftig ramsløgshollandaise – black garlic – syltet citron – grønne asparges – nye fynske kartofler.

 eller 

Oksemørbrad gratineret med krydderurtesmør 

Grønne asparges – nye løg  – brunet sellericreme – portvinssauce – nye fynske kartofler.

 

Bagte rabarber  

Rabarber bouillon – koldskålssorbet – crumble – krydderurter.

 

3 – retters menu: 595 kr. 

2 – retters menu : 545 kr. 

Tilvalgsretter

6 slags oste: 195 kr. 

 

– Menuen bestilles til alle voksne ved bordet –

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Ala carte aften

 

Gillardeau-østers: 195 kr.

3 stk. østers – grillet citron – røget chili.

 

Stenbiderrogn: 295 kr.  

Serveret med toast, blinis, rødløg og rørt cremefraiche

 

Fjordrejer : 295 kr.

Serveret med toast, rørt mayonnaise, røget chili, grillet citron og dild

 

Baerii kaviar, 50 gr.: 1095 kr.

Blinis – rødløg – pisket cremefraiche.

 

Søtunge : 495 kr. 

Grønne asparges – ramsløg – muslingesauce – kartoffel garniture

 

Kalvemørbrad: 495 kr. 

Grønne asparges  – nye løg – rødvinssauce – kartoffelgarniture

 

Rabarber: 150 kr. 

    Koldskålsorbet – crumble – rabarberlage

 

Chokolade: 150 kr.  

Sorbet – crumble – creme anglaise.

 

5 slags oste: 195 kr. 

syltede grankogler – knækbrød

Aftenens ekstra retter ud over kortet præsenteres af tjeneren

Kokkeskole

20, 21 og 22 januar 2025

Kom og få en masterclass i smagens køkken på Sortebro Kro. Her lærer du, hvordan du kan lave en imponerende menu derhjemme. John Kofod deler ud af sin viden og sine 40 års erfaring med madlavning og velsmag på højt niveau.

Vi begynder kl. 14.00 med et glas vin og en let frokost, mens vi gennemgår dagens program. Derefter går vi i køkkenet, hvor John og teamet guider dig igennem råvarer og de teknikker, der ligger bag aftenens 6-retters gourmetmenu, som du selvfølgelig også selv skal nyde. Opvasken klarer vi.

Kl. 17.30: Efter en lærerig dag i køkkenet afholder vi en lille smagning med champagne og andre mousserende vine. Her kan evt. ledsagere ankomme og være med. Der vil være snacks til boblerne, som vækker smagsløgene til middagen.

Kl. 18.30: Nu skal du smage resultatet af dit arbejde i kokkeskolen. Vi serverer den lækre 6-retters menu i vores hyggelige krostue, hvor du også får en nøje afstemt vinmenu til de forskellige retter.

Kl. 23.00: Vi runder kokkeskolen af med kaffe og evaluering – og du får overrakt et diplom, som du kan hænge op hjemme i dit eget køkken samt et forklæde.

2.995 kr. pr. kokkeelev

OBS: Kun 12 pladser pr. dag


995 kr. for en ledsager til middagen

➡️ https://order.lifepeaks.dk/sortebro-kro#events

Sejerskovvej 20, 5260 Odense S
Tlf: 66 13 28 26
E-mail: [email protected]