
Forårsbrunch
Forårsbrunch serveres alle lørdage og søndage fra den 19. januar – 3. marts 2019, fra kl. 11:30 – 14:30.
Menu
1 glas mousserende vin, serveres kun hvis menuen er forudbestilt.
Grøntsagssild
Karrysalat, æg, løgringe og kapers.
Rørt torskerogn
Blinis, tatarsauce, cremefraiche og syltede rødløg.
Letrøget laks imperiale
Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.
Rødspættefilet stegt i brødkrumme
Rød remoulade og citron.
Ferskrøget ål fra Bogense
Røræg, sprødt rugbrød og purløg.
Ristet kyllingesalat
Svampe, cornichoner og bacon.
Sprængt terrine af landsbygris
Cornichoner, grov sennep, æble og sellerisalat.
Gammeldags ymer
Kvædekompot og müsli.
Klassisk lun leverpostej
Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.
Petit frikadeller
Sortebros rødkål og syltede drueagurker.
Kroens ristede pølse
Rødkålssalat.
Tatar eller stegt som petit pariserbøf (serveret)
Pickles, peberrod og æggeblomme.
Langtidsbagt pære (serveret)
Vaniljecreme, sorbet og tynde marengsbunde.
Udvalg af Sortebro Kros langtidshævede brød (4 slags).
Stempelkande kaffe eller te.
Brunch: 395 kr. (normalpris 595 kr.)
Menuen skal forudbestilles til hele bordet.