Forårsbrunch

 

Forårsbrunch serveres alle lørdage og søndage fra den 19. januar – 3. marts 2019, fra kl. 11:30 – 14:30.

 

Menu 

1 glas mousserende vin, serveres kun hvis menuen er forudbestilt.

 

Grøntsagssild

Karrysalat, æg, løgringe og kapers.

 

Rørt torskerogn   

Blinis, tatarsauce, cremefraiche og syltede rødløg.

 

Letrøget laks imperiale

Rørt fynsk rygeost og sprødt rugbrød.

 

Rødspættefilet stegt i brødkrumme  

Rød remoulade og citron.

 

Ferskrøget ål fra Bogense

Røræg, sprødt rugbrød og purløg.

 

Ristet kyllingesalat 

Svampe, cornichoner og bacon.

 

Sprængt terrine af landsbygris

Cornichoner, grov sennep, æble og sellerisalat.

 

Gammeldags ymer

Kvædekompot og müsli.

 

Klassisk lun leverpostej

Ristede svampe, sprødstegt bacon og syltede rødder.

 

Petit frikadeller

Sortebros rødkål og syltede drueagurker.

 

Kroens ristede pølse

Rødkålssalat.

 

Tatar eller stegt som petit pariserbøf (serveret)

Pickles, peberrod og æggeblomme.

 

Langtidsbagt pære (serveret)  

Vaniljecreme, sorbet og tynde marengsbunde.

 

Udvalg af Sortebro Kros langtidshævede brød (4 slags).

 

Stempelkande kaffe eller te.

 

Brunch: 395 kr. (normalpris 595 kr.)

 

Menuen skal forudbestilles til hele bordet.