Aftenkort

– Sortebro Kro –

 

BORDRESERVATION

Koncertmenu serveres alle dage hvor der er koncert i d. Fynske landsby, vi åbner kl. 17:30 så alle kan nå at spise inden koncerten begynder kl. 20:00

13. august, 19. august, 26. august, 27. august, 1. september, 2. september, 3. september, 9. september, 10. september

Menu

Forret

Letrøget laks imperiale

Rørt rygeostecreme, syltede sennepskorn, ørredrogn og krydderurter fra haven.

Hovedretter

Hellerflynder

Kantareller, nye løg, sommertrøffel, ærter, ramsløgskapers, sandløg og beurre blanc

eller

Oksemørbrad gratineret med krydderurtesmør

Spæde rødbeder, nye løg, kantareller, sommerbær, solbærglace og rødvinssauce

Osten Comté

Valnødder, syltede hyben, honning samt ristet brioche.

Eller

Fynske blåbær

Chokolade, creme på myseost, blåbærsorbet og krydderurter fra haven.

Priser

3 Retter

795 kr.

2 Retter

655 kr.

1 Retter

495 kr.

2 glas vinmenu

365 kr.

Menuen skal forudbestilles til alle ved bordet.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Aftenmenu

”Vores have”, spæde grønsager i variation.

Sprødt daggammelt brød bagt med olivenolie.

Lokecreme rørt med røget chili.

 

Fjordrejebisque

Blomkålscreme og krydderurteolie.

 

Grillet jomfruhummer

Syltede tomater, estragonolie, stikkelsbær, tomatbouillon og kørvel.

 

Frisker

Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

 

Dampet helleflynder

Fynske kantareller, sommertrøffel, sandløg, nye fynske ærter, syltet citron og beurre blanc.

 

Eller

 

Iberico gris Presa

Fynske kantareller, nye løg, Misoglace, confiterede majroer og pebersauce.

 

Lokale blåbær fra Bellinge  

Blåbærsorbet, creme af myseost, marinerede blåbær og hasselnødder.

 

Koldskålsorbet   

Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.

 

Aftenmenu: 795 kr.

Alt inklusive: 1.800 kr. (champagne, menu, 4 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 4 glas: 695 kr. 

Saftmenu 495 kr. 4  glas saft afstemt til menuen. 

Champagne: 195 kr. pr. glas. 

Kaffe med petitfours: 125 kr. 

Mineralvand filtreret og afkølet a libitum: 40 kr. 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvare.

 

Letrøget laks imperiale

265 kr.

Rørt rygeostecreme, syltede sennepskorn, ørredrogn og krydderurter fra haven.

3 stk. østers naturel

195 kr.

“Gillardeau”, grillet citron og røget chili

Prunier Classique kaviar 10 gr.

195 kr.

Serveret på blinis med cremefraiche og rødløg.

Baerii kaviar 50 gr.

1095 kr.

Serveret klassisk med syltede rødløg, blinis og rørt cremefraiche.

Pocheret helleflynder

395 kr.

Grønne asparges, nye løg, sandløg, fedtegrever, syltet citronskal, nye fynske kartofler og citrussauce.

Medaljon af oksemørbrad

495 kr.

Gratineret med krydderurtesmør, grønne asparges, nye løg, syltede bær, nye kartofler og rødvinssauce.

Osten Comté

150 kr.

Valnødder, syltede hyben, honning samt ristet brioche.

Ekstra specialiteter

Præsenteres af tjeneren.
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Signaturmenu

”Vores have”, spæde grønsager i variation.

Sprødt daggammelt brød bagt med olivenolie.

Lokecreme rørt med røget chili.

 

Østers – Hybenrose, bergamotte, olivenolie og krydderurter.

Fjordrejebisque – Blomkålscreme og krydderurteolie.

Grillet jomfruhummer – Syltede tomater, estragonolie, tomatbouillon og kørvel.

Dykfanget kammusling, hjerte og blåmusling – Cashewnødder, ærter, syltet citronskal, hestebønner og muslingesauce. .

Frisker – Estragonsorbet med håndrørt ymer og lime.

Helleflynder – Sommertrøffel, kantareller, sandløg og beurre blanc.

Iberico gris Presa – Misoglace, majroe og pebersauce.

Comte – Valnødder, syltede hyben og nybagt briochebrød.

Blåbær som sorbet – marinerede blåbær, myseostcreme og hasselnødder.

Koldskålsorbet – Rabarber & jordbær i egen lage, fynske kammerjunker og creme double.

 

Signaturmenu: 1295 kr.

Alt inklusive: 2.500 kr. (champagne, menu, 7 gl. vinmenu, mineralvand, kaffe med petitfour)

Vinmenu, 7 glas: 1095 kr. 

Tilpasset saftmenu, 5 glas: 595 kr.

Champagne: 195 kr. pr. glas.

Kaffe med petitfour: 125 kr. pr. person

Mineralvand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person

 

Menuen skal bestilles til alle voksne ved hele bordet.

Der kan ske ændringer i menuens sammensætning alt efter tilgang af råvarer.

Vin menu

Priser

4 gl. Vin til aftenmenu

695 kr.

Alt inklusive menu

1800 kr.

Champagne, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Vine i hele flasker

fra 595 kr.

pr. flaske.

Diverse øl

fra 79 kr.

pr. glas.

Kaffe eller te

95 kr.

Petitfour

35 kr.

Kroens udvalg af petitfour

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet

Vine i glas – se vores store udvalg

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale. 

Saft og juice menu

Priser

4 gl. saft til aftenmenu

495 kr.

Alt inklusive aftenmenu og saftmenu

1400 kr.

Mousserende vin, menu, saftmenu, mineralvand, kaffe og petit four.

Mineralvand ad libitum

40 kr.

Filtreret og afkølet
  
Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.