Frokostkort

 

Alle ugens dage fra kl. 12:00 – 15:00.

 

Kroens kryddersild serveret med klassisk tilbehør: 118 kr.

Lun røget sild fra Bogense med æggeblomme, rygeost, purløg, rødløg og radiser: 118 kr.

Marinerede grøntsagssild med lune æg, løgringe, dild, æbler og kapers: 118 kr.

Marinerede lune stegte sild, stegt i rugmel, fyldt med dild og sennep: 118 kr.

Fjordrejer efter tilgang: dagspris  

Stenbiderrogn efter tilgang: Dagspris 

Fynsk salat med rygeostdressing, pocheret æg og sprødstegt bacon:  168 kr.

Ferskrøget laks fra Odense havn med flødestuvet spinat, citron og toast: 238 kr.

Smørristede rødspættefileter med Sortebro pickles, tatarsauce,  citron og kryddersalat: 218 kr.

Frokostens fisk, dagens fangst: 278 kr.

Sortebro kros  lufttørrede skinke med fynsk kartoffelsalat vendt i grov sennep og purløg: 198 kr.

Ristet kyllingesalat, sprød butterdejskurv, svampe, sprødstegt bacon, purløg og salater: 218 kr.

Tatar af okseinderlår, friskhakket okseinderlår, klassisk garniture og ristet rugbrød: 248 kr.

Pariserbøf serveret med diverse klassisk garniture og 2 æggeblommer: 258 kr.

Kroens livret, køkkenets favorit: 278 kr.  

 

FROKOST 3 retters menu

Bestående af forret, hovedret, ost eller dessert. Menuen sammensættes af køkkenet: 395 kr.  

 

ANRETNING

  1. servering:  Kryddersild med tilbehør eller stegt kyllingesalat.
  2. servering:  Tatar eller stegt som pariserbøf: 325 kr.

 

SILDETRUG  min. 2 personer

Grøntsagssild, kryddersild, røget sild og stegte sild. Udvalget af sild serveres ved bordet med diverse klassisk garniture: 258 kr. pr. person.  

 

BØRNEMENU

Grøntsagsstave, kyllingebryst med pommes frites og isdessert: 168 kr.  

 

OSTE

5 slags oste serveret med knækbrød og kvædekompot: 135 kr.  

 

DESSERTER

Frokostens udvalg: 135 kr.  

 

Drikkelse

Øl fra: 59 kr.

Sodavand: 39 kr.

Vine fra: 395 kr.

Vine pr. glas fra: 95 kr.

Kaffe med petitfour: 85 kr.

Vand ad libitum, filtreret og afkølet: 40 kr. pr. person 

 

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale.